~~Pembaca Yang Setia~~

Friday, January 11, 2013

2012 Yang Pahit Yang Manis

Assalammualaikum semua!

Masih mencari semangat baru bersempena tahun baru untuk rajin update blog. hehe. entahlah kenapa mood ni teruk betul nak pulih. haha.

apapun AK akan cuba, kurang2 pun seminggu sekali update pun jadilah kan? haha. hari ini taknak cerita pasal mood kelaut ni, tapi pasal 2012.

Yup. dah basi.

takdehal. dalam blog AK, semua tak basi sebab AK peram buat tapai. i loike tapai.hahaha.

2012.

Yang Pahit
Masih di takuk lama. apa yang di takuk lama? banyak benda. hahaah!
-kerja sama
-kenderaan sama
-taraf hidup yang sama
-status yang sama
-fizikal yang sama atau lebih besar? muahahahaa


Apapun, aku gumbira kerana di sebalik setiap perkara yang masih sama, ada satu perkara yang memaniskan segalanya.

Yang Manis
berjaya capai impian sejak zaman sekolah. ^_^ *lompat bintang! bolehlah merasa macam mana pahit manisnya bergelar seorang tukang kait angan-angan. ihihi.


Alhamdulillah.

2013? 

berharap akan ada banyak lagi kegembiraan dalam hidup aku. InsyaAllah. salah satu kegembiraan itu kian menghampiri, menanti dengan penuh sabar dengan senyuman di bibir dan ajar Auni jadi kakak. >_<


3 comments:

PinQib (Jung) said...

ooo.. napa ni AK??

Muni Izzah said...

tu mcm gambar time dekat pesta buku je.. tett ~ haha

Muni Izzah said...

tu mcm gambar time dekat pesta buku je.. tett ~ haha

Related Posts with Thumbnails