~~Pembaca Yang Setia~~

Monday, September 24, 2012

Moodless Monday : Sawang! Uhuk!

Assalammualaikum semua!

tengok, kan betul dh bersawang!

uhuk uhuk. debu menyerang! blog bersawang! dah la header tak tukar, dah seminggu habis bulan Syawal pun tak ubah lagi. hehe. kalau peminat ai datang, mati kena bambu. muahahaha, bajet artis ke AK oi? keh3. ^_^

ok buat sementara, tepek header macam atas ni dulu. kalau tiba-tiba senyap sunyi blog ni semula, tak bertukar la header tu. aha!

setelah beberapa minggu berehat, eceh berehat la sgt. ok selak kalendar semula, OMO! tolak post khas utk Bday blogger kesayangan saya tu, dah hampir 3 bulan tak blogging? betulkah matematik saya ni? (kira-kira jari semula). ok malas nak kira. haha!

maka dengan ini, cik AK berazam utk kembali aktif di pentas hiburan blogging. tapi dengan 1 syarat yg saya sendiri tetapkan, yakni, bila tak ada kerja dan bila ada idea, baru tulis blog. macam tu, barulah tak ada entri yang sia-sia.

sepanjang dekat 3 bulan senyap sunyi, mcm2 AK fikir. macam2 jugak perancangan utk blog. cuma tak boleh nak realisasikan je lagi, sebab dok tunggu masa yang sesuai nk masuk semula dunia blogging. rasa rugi tak leh share kehidupan dgn semua org dlm masa 3 bulan ni. hooo. tp apa boleh buat, tuan tanah bz ya amat!

ingat nak menulis ni tak susah ke? haha. byk kena fikir jugak, kalau tak, main tulis je xde manfaat. chewah, baru 3 bulan dah jadi ahli falsafah? auwww.

lepas2 ni AK akan cuba aktif, tapi macam yang AK ckp la. bukan setiap hari blogging, bila AK rasa ada entri yang bermanfaat dan AK rasa nak share, AK blogging la eh.

rindu semua ketat-ketat! rasa nak pelok sorang-sorang. heeheh.

muah3! salam sayang semua!

p/s : habislah kalau Mekwa masuk blog aku, mesti larik tgk labah-labah. haha!

3 comments:

nabilah_2908 said...

Header yang paling best yang pernah saya jumpa...hehehe.. ;)

Kakzakie said...

Ok.. ok... dah ada mood baru tu teruskan. Agak susah guna headar lama tu kakak suka juga.

Dilla Ady said...

header yg 16 kali bace, 16 kali gelak...tu baru 16 kali, kalu 266 kali? penat gelak tau!

yeay, die sudah kembali!

Related Posts with Thumbnails