~~Pembaca Yang Setia~~

Monday, December 17, 2012

Moodless Monday : Layan Drama Korea tiba-tiba.

Assalammulaikum semua!

 Gila lama tak update blog. haha. ingatkan nak buat azam tahun depan je, aktif di blog semula. tapi memandangkan ada perkara yang AK nak share hari ni, maka AK update.

Semalam tidur lambat, ok bukan sebab siapkan kerja haha. salah tekaan tu. tapi sebab AK nonton citer ni. hehe.


Best sgt citer ni. kelakar! tapi towards the end, sgt sedih sampai tanpa sedar kita akn menangis mcm bayi. sobsss.

Kisah dia pasal lelaki ni yang cuba bunuh diri sbb dia tak tahan hidup seorang diri lagi, tapi setiap cubaan bunuh diri dia tak berjaya.
lepas dia masuk hospital sbb cubaan bunuh diri tu, dia boleh nampak empat roh yang mengganggu hidup dia. dia terpaksa tunaikan setiap permintaan roh2 tu demi memastikan dorg ni boleh pergi dari hidup dia.

tapi kehadiran roh2 tu sebenarnya buatkan hidup dia rasa lebih bermakna. dan roh2 tu jugak buatkan dia bertemu dgn orang yg dia suka, seorang nurse kt hospital yg dia selalu pergi tu.

nak tau kesudahan, layan la video bawah ni ye. AK jamin korang akan nangis. waaa T__T
p/s : mood tiada kerana mengantuk, stay up kih3
p/s lagi : tak sure bila pula nak update, tp sedang mencuba. keh3

3 comments:

Kakzakie said...

Kakak dah tak rajin menonton AK. Tapi kalau anak-anak sibuk kata 'best mama' adalah juga ikut.

Cerita korea lagilah kakak tak pernah mengikuti.

nabilah_2908 said...

time ni sy dah hanyut di alam mimpi..

sebelum2 ni suka gak layan drama korea ni.. :)

uNa said...

like :-)

Related Posts with Thumbnails