~~Pembaca Yang Setia~~

Monday, June 11, 2012

Moodless Monday : Hari-hari yang mula berubah

Assalammualaikum semua.

Lepas ni, susah sikit nak update, tapi AK akan berusaha utk update bila berkesempatan ya. T_T Sedih pulak rasanya, bila suasana dah berubah. Mood kerja, dah tak seceria dulu, semua bakal berubah sedikit demi sedikit. bestfren AK dkt tmpt kerja ni pun, bakal bertukar tmpt kerja. nanges!

tak apalah, dugaan Allah bagi. mungkin ada hikmah disebaliknya kan? hehe. apapun sentiasa berdoa agar rezki AK akan tiba dengan melimpah ruah. amin!

ok, sebab nak ceriakan hari AK ni yg mula nak suram, gloomy smcm, meh AK share satu video ni. hehe. lagu Tapi Bagaimana dari Spider ni mmg dh lama meletop sbb citer Vanilla Coklat kan? tp baru2 ni baru AK tgk vid official MV dia. sgt comel ohkay! hehehe.

jom comelkan mood anda. hehehe.

 

 apapun, selamat kerja buat semua! ^_______^

4 comments:

Cik Ecah said...

samer la kiter...xbiasa biler bertuko tmpt baru...hhuhuhu

btw, kuatkan semangat :)

Kakzakie said...

Jgn moody-moody dik... sesekali tak apa. Teman yg pindah tu boleh berhubung dan akan ada teman baru. Moga teman baru itu boleh ngam...

nabilah_2908 said...

hrumm...tak pe la AK...sesekali tukar angin..suasana baru pula... ;)

Anonymous said...

dik AK,
setiap masalah, rintangan cabaran yg dtg dlm hidup bukan sekadar dugaan.
kadang kala masalah yg dtg adalah BALASAN dari Tuhan sbb dosa yg kita buat,menyakiti teman,sahabat atau melukakan hati orang lain.
bermuhasabahlah, dik AK.

Related Posts with Thumbnails