~~Pembaca Yang Setia~~

Monday, November 5, 2012

Moodless Monday : Sebelum Basi...

Assalammualaikum semua!

gila tuan tanah macam biskut. sekejap ada sekejap tak ada. jangan salah saya! salahkan mood yg asyik upside down haha!

ok apa yg basi? bukan makanan. bukan! tapi entri ini. entri tentang AidilAdha. ya betul. ok dah basi dah tu marilah layan gambo sajaa.

ini adalah masa keluarga MakSu buat jamuan untuk family. memang sodap aih! mantoppp! makan sampai kenyang. heehe.


auni cuba buat simbol peace!

copy-paste
auni-emak-liya-maktok-ayah
maklang-paklang-maktok-ayah-paknjang
menu- mee udang!
menu-pizza air tgn maksu. mmg mantop!! mcm pizza hut!
bukti kemantopan hidangan. abang ipar dan ayah sedang pulun sakan
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
saya malu...
-
-
-
-
-
-
tapi ini satu-satunya gambo mak ngah dengan auni..
-
-
-
-
-
-
-
-
--
-
-
-
-
maka terima lah...

pipi tu tak boleh tembam lagi ke? T______T
 

4 comments:

Salina@IbuAqil said...

Dik, akak pon kejap tenggelam kejap tmbul..
Mood kelaut je lah nak berblog..
Ngan keje opis melambak..
Blk2 umah maleh nak bkk Mr Lappy..
Tau nak bomm nak zzzzzzzzzzzzzzz jerk..
Hi3!!!!
AK sihat?! ;)

Kakzakie said...

Maksu AK boleh buka restro pizza kalau macam nie.

Lagi montel pipi lagi baik - awet muda gitu sebab comel kan:)

Dilla Ady said...

dilla pun same mood ke laut manjang..

sibuk ngan keje opis jgn citer la..

tpi blogging tetap di hati kan? huhuhu

eh, mengancamnye pizza tu!

nabilah_2908 said...

bab family gathering + makan2..mmg akiviti yg sngt la menyeronokkan.. :)

Related Posts with Thumbnails