~~Pembaca Yang Setia~~

Monday, April 23, 2012

JJCM : Ikan Bakar!

Assalammualaikum semua!

Jalan-jalan cari makan kembali! kah3. tiba-tiba ajekan. okla, saja nak beritahu, setiap Isnin, kalau AK tak Moodless Monday, AK akan up entry JJCM eh. ok take note yer. muahaha.

erkk. nampak sgt mood hr ni ceria pulak eh? xdelah, tapi monday blues kureng skit hr ni. rasa cm bertenaga jugak nak p kerja. ntah la sebab pa. eheeh.

minggu lepas lg sebenarnya, ke tempat ni. tapi baru hari ni nak citer. heheeh.

kedai ni tak bernama, tp mmg femes dengan pelbagai pilihan ikan bakar. panas2 lg. selain ikan bakar, ada hampir 50 jenis lauk pauk lain jugak yg disedia. mmg rambang mata. sori xdpt nak snap picture, sbb time tu ramai gila org. huih! penat jugak berhimpit. hhee.

kedai ni kalau nak cari, area Permatang Pauh. bersebelahan Masjid Batu (yang kaler ijau tu) kalau tak salah AK. hehe. kalau ade org penang terbaca la kan. kih3.

ok dah2. meh tgk makanan AK. heehee.


ok ini ikan keli bakar dgn daging bakar. perghhhhhhh terbaik. ok cik Nabilah, sila telan air liur tgk ikan keli tu. heeh.


AK makan dgn ulam kacang botol, dan kerabu mangga. haahah. alamak, air liur AK pulak menceceh ni. hehe.


ini pulak ikan kembung bakar pilihan kawan AK. pun sodap!

hehe. tp jgn terkejut lak tgk harganya. hehe. tp standard ikan bakar la kan. nasi AK dah charge rm10.50 kot. heeh. tp patutlah, dgn daging bakar lg. kih3.

apapun mmg sodap! puas ati! hehehe.

5 comments:

Kakzakie said...

Saja nak buat nabila_2908 kecur ye AK. Kakak pun kecur juga tau:)

mama irfan said...

terliurnya tengok... kita tau kat mana tampat tuh.... ^_^

nabilah_2908 said...

yes..!! AK telah berjaya buat saya telan air liur beberapa kali...

sedapnya....kt sini susah sikit nak jumpa keli bakar...pari tu banyak la..

haih...sedapnya..!!

adol ihsan said...

Salam..

Meh datang Kuantan, try ikan bakar kat Tanjung Lumpur .. :)

Cik FaRiZaM said...

sy pon sllau makan ikan bakar :D

Related Posts with Thumbnails