~~Pembaca Yang Setia~~

Saturday, November 19, 2011

Ah Mood Hindi Le Pulak!

Assalammualaikum semua!

hari ini dan hari relaks, tak perlu fikir apa-apa. haha.

semalam pun saat sedang ingin menulis (istilah lebih tepat adalah menaip) karyanya, boleh pulak tersangkut, bersantai bersama lagu Hindi. haahah!

ya ya! walaupun cik Aliesha Kirana tak suka tonjolkan the hidden side dia yg memang gila minat habis, kipas susah mati habis dekat Hindustan, tapi dia tak boleh sembunyikan kenyataan yang jiwanya tetap Hindustan tegar. chewah.

dari kecik kot, membesar dengan filem2 Hindi. dan mula jadi gila, time tingkatan 1, sampailah sekrang, tetap tak luntur minat tu.

walaupun ikut perkembangan semasa dan mula minat KPOP, JPOP, dan juga Paddle Pop =_=", tapi Hindi tu AK xpernah tinggal. hahaha

ok jom AK share lagu faveret AK. hoho.


best kann! romantik tapi sopan gitu. hehehe. i loikeee! ok ntah brapa kali dah share lagu ni. haahah

p/s : mentang2 hr Sabtu ade citer Hindustan kt tv. =_="

5 comments:

nabilah_2908 said...

kita boleh geng la tgk cite hindustan sama2..hehe..

sy suka gak hindustan...tp lagu2 je la tak bape.. :)

oh....hero dlm video ni..sy suka sngt!! lagi2 kalau dia pakai spec..alahai...boleh cair..!! :)

hari ni cite kt tv mana best...tv2 or tv 3?

kdg2..dua2 channel cite best..kdg2..dua2 tak best...huhu.. :)

aliesha kirana said...

hahaah seppp nabilah! aah, tp minggu ni xtau lak citer apa main. mggu leps kt tv3 xde citer hindustan sbb ade sukan sea. hr ni xtau ah. heeh. tv AK rosak, tv2 xleh pasang. sobss

ct kamaliah said...

ahahahaha..samalah kita...giler hindi..SRK memang xpenah tinggal..;))

Hizami Rahim said...

haha. jangan golek golek kat padang sudah la. :P

ainz said...

hindustan sy masih layan sampai sekarang..arjun rampal hensem,kan3? ;)

Related Posts with Thumbnails