~~Pembaca Yang Setia~~

Friday, November 18, 2011

APEK penyelamatku. chewah!

Assalammualaikum semua!

Alhamdulillah Malaysia menang semalam. tak sia-sia AK ikut dari awal sampai habis. haha. sampai bergegar satu rumah dengar suara AK menjerit. hehe.

tapi kalau kerap sangat tengok bola, AK rasa, cepat je AK kena serangan sakit jantung. tehehehe.

tapi apapun, AK tabik spring sangat-sangat pada Khairul Fahmi Che Mat a.k.a Apek.


walaupun diasak berkali-kali oleh team Garuda, untuk menyamakan kedudukan, tapi Apek berjaya mematahkan serangan tu.

AK pulak yg semput tengok, bila Team Garuda maju ke gawang. nak tercabut jantung pun ada. haish..

AK respek Apek, sebab walaupun dilanda macam2 kontroversi, dia masih boleh fokus time perlawanan. pasal kontroversi dia tu, lantak dia la. pandai2 la dia handle sendiri. cuma dia kene fikir la baik buruknya setiap benda tu.

buat Team Harimau Muda, moga boleh kekalkan prestasi, dan mengulang kembali sejarah yang tercatat, dua tahun lepas. go go go!

dan buat peminat arena bola sepak, jgnlah bila menang dijulang, bila kalah dicemuh ya. kita kena sentiasa sokong mereka dalam jatuh dan bangun.

hamboi dah macam pengulas sukan pulak AK ni. haha.

tata!

p/s : apapun AK minat APEK! sebab dia terror!


4 comments:

nabilah_2908 said...

yupp...kagun dgn Apek..sngt tangkas..seolah-olah bolah baca pergerakkan pihak lawan...

keep it up Apek..!!

macam tu juga dgn team Malaysia...moga pingat Emas menjadi milik kita..!! :)

sy rasa Malaysia akan bertemu sekali lagi dengan Indonesia final nanti.. :) :)

Ardini Humaira said...

apek dah bersemangat balik dah kan :D

Salina@IbuAqil said...

Yehaaaaa!! Pak Belang mula menunjukkan BELANGNYA semalam.. Hope kekal le mcm tu utk perlawanan seterusnya nnt.. ;)

PinQib said...

hee.. x tengok pun tp ada la dengar de boys dok bersorak sakan.. hahaha..

minat apek for his talent. not for his look okkk AK...
psaanana ikhlas =)

Related Posts with Thumbnails