~~Pembaca Yang Setia~~

Monday, October 17, 2011

Moodless Monday : Budak Kuat Terpengaruh Iklan.

Assalammualaikum semua!

ada seorang budak ni kan, rasanya kuat terpengaruh iklan.

selama ni, bila dia ushar tong eskrem, tak pernah pulak nak ambil aiskrim ni.

puncanya?

aiskrim ni mahal woi oi oi..

sampailah ada iklan kat tv.

macam mana org yg mkn eskrem ni dilayan ibarat ratu...

tpi bukan itu sebabnya dia terpengaruh

tapi disebabkan bunyik Krukkk! apabila wanita di dalam iklan mengigit eskrem tersebut.

fuhh kecur liur dibuatnya..

maka termasuk semalam, sudah TIGA KALI dia melantak eskrem itu, semenjak iklan itu tersiar.


tapi dia lebih sukakan perisa almond ini, kerana lebih manis dan ada kachang (guna nada Syawal-Ahmad Albab)..


lihatlah kachangg nyaa..

eskrem saya berbunyi Kruuk! eskrem anda bila lagi? hahahah


tgk lah tu.. budak kuat terpengaruh iklan. =_="

p/s : apa kaitan dgn moodless monday? sebab xde mood nk wat keje. ada mood nak makan eskremm. haha.

7 comments:

nabilah_2908 said...

Ya Allah...sy tak de la terpengaruh sngt dgn iklan..

walaupun iklan tu dah banyak kali di siarkan...huhu..

tapi kan..bila baca entri AK ni kan...teringin la pulak....

aiseh....

Kakzakie said...

Kalau buka tong aiskrim mana-mana dah mula fenomena aiskrim ini...

Prince Halilintar said...

nak sikit ice cream tu Ak....hehe

Salina@IbuAqil said...

sedap ke?! semua duk up entry pasal magnum je nih.. x leh jd ni.. blk kang nk p carik.. ;)

Ain Zulaikha said...

masalahnya sedap kottttttttt memang lah terpengaruh huhu huhu entry ni pun dikira sebgai iklan hehehhe

ainz said...

ehehehehe...AK buat saya teringat utang magnum kat someone..sape suruh ofer diri nak blanje..heee..

dan sy tak rase lagi magnum baru ni..insyaAllah minggu ni saya cari, terus belanje someone ituu..huhuuhu..

PS: tapi,kan..semalam baru je makan aiskrim.. ;p

asliner said...

masa akak makan askrem magnum nie ada feel luxurious x?
kot2 ade terasa orang ambikkan kerusi untuk akk..hehe. macam dalam iklan..hehe

Related Posts with Thumbnails