~~Pembaca Yang Setia~~

Monday, October 3, 2011

Day 08- Short term goals for this month and why

Assalammualaikum semua!

maaflah AK bersiaran lambat. hehe. dah la tu, tak ada idea pulak tu. muahaha. parah dah sindrom kekeringan idea nak update blog AK ni.

maka hari ni terpaksalah AK sambung 30 Days Challenge AK yg blom abis-abis. haha.

so... nak citer,

short term goal untuk bulan ni ialah..

SIAPKAN MANUSKRIP 
LOVE YOU MR. ARROGANT!


hahaah. besar gile tulisan. nak ingatkan diri sendiri ni. bknnye apa. heehe. deadline dh dekat. haha. harus gigih siapkan kalau mahu lihat, impian AK jadik satu kenyataan.

kawan2 tersayang, tolong doakan AK yer! hehe.

laptop dh le suka buat prangai, dah 3 minggu pulak tu, dia xboleh ON. mujurlah AK dah ada jalan penyelesaiannya.

apa?

esok AK citer. heeee.. ^___________^

4 comments:

nabilah_2908 said...

laptop baru...weeee.....(^_^)

Prince Halilintar said...

owh..beli laptop baru ek AK...prince nye adaptor laptop plak rosak arini...duit lagi nk beli baru..

Edy Zaidi said...

gambate untuk manuskrip tu yer...;)

ainz said...

tunggu ape lagi,dear..angkat je lappy vaio pink tuuu...heee..kami di sini sentiasa doakan kamu..gudluck,dear.. :)

Related Posts with Thumbnails