~~Pembaca Yang Setia~~

Tuesday, October 4, 2011

Perkenalkan.. Encik Shiro!

Assalammualaikum semua!

Kalau ade yg terbaca status FB AK tadi mesti tertanya-tanya kan? siapa tu Encik Shiro?

yg tak bace pun sama gak kan..hehe


"Encik Shiro macam seorang lelaki kampung yang serba sederhana, tidak kaya, berjiwa lembut tapi kental, dan dia hadir di saat aku sangat memerlukan. mungkin suatu hari nanti aku akan berpaling dari dia, apabila aku mendapat pengganti yang lebih baik, namun aku tahu dia akan setia padaku jua, Encik Shiro..."


siapa dia Encik Shiro?

teng teng teng...

TADAAA!


Encik Shiro


kawan2 beliau
macam yg AK cakap sebelum ni, laptop AK ade problem. xboleh nak ON. disebabkan keadaan yg getir, n xde mase utk siapkan manuskrip, akhirnya AK nekad.

dah lama AK carik laptop baru. ble AK berkenan dgn satu desktop ni, sekali yg tinggal, display set aje. pastu AK carik laptop pulak. tgk2 masih tinggal display set. AK mmg xcari tempat lain sebab malas pk nk pergi merata tempat.

ble terpandang Encik Shiro terus AK berkenan sebab warnanya putih. (nak warna pink, xdpt. putih pun jdlaa. my 2nd fav color). harga dia pun murah. jadilaa.. buat aktiviti penulisan AK.. tp beliau ni sekdar netbook saja.

byk function yg tak ada. tak puas sgt mcm guna laptop @ desktop. tmbh2 ble die guna Windows 7 Starter, mmg xbyk function. AK pun dh beli, baru la nak kaji Windows 7 Starter ni. dah terlambat la time ni cik jahh oi..

anyway.. positive thinking..

niat AK beli Encik Shiro adalah utk kerja penulisan AK, bukan utk bergumbira. hehe. so AK kene terima Encik Shiro seadanya.. semoga beliau dpt bantu AK capai kejayaan yg AK nantikan selama ni. amin...

esok2 dpt duit royalti, baru carik laptop n desktop yg lebih canggih. heheeh

thanks to my lovely fren, Cik Farah Diana yg sllu bg perangsang kt AK, n naikkan mood AK yg down. muah3 to you. hehe.

p/s : Encik Shiro = Encik Putih.

5 comments:

ainz said...

owhh..bagi saya, kalau dengan hanya untuk menulis, netbook dah ok..

btul tu AK..AK beli en shiro bukan untuk main game..hehe..harap en shiro dapat membantu dalam penulisan AK lepas ni.. :)

nabilah_2908 said...

weee...nice... :)

teringt shin Chan..hehe.. :)

fara-D said...

erk! sapa farah diana tuh? hakhakhak. tetiba muncul nama farah lak!

well, will always be by your side selagi diizinkan Dia, insyaAllah.
go go go! ;)

Prince Halilintar said...

cantek laptop ni...boleh la blogwalking dgn gembira nnt..hehe

~SukEMakAn~ said...

waaaaa......
lappy die cantek....
nati kalu da xnak da....
g kat saye ye....
heeeee~

gudluck dengan manuskrip! ^^

Related Posts with Thumbnails