~~Pembaca Yang Setia~~

Monday, September 26, 2011

Pemikiran Facebook.

Assalammualaikum semua.

ini bukan kajian dari mana2, cuma opinion AK sebab AK pun dah terkena pemikiran facebook ni.

apa itu pemikiran facebook?

hahaah. apa entah yg AK merepek ni. tapi sejak akhir-akhir ni. ble terjadi apa2 dlm hidup AK, AK akan terus berfikir dan merangka ayat yang sesuai untuk dijadikan status berkaitan kejadian tu.

cth,
semalam tengok Stanza Cinta. abis-abis tengok ni, dalam kepala otak dah terfikir nak letak status apa.

tp memandangkan kt umah, AK xonline, maka AK sabarkan hati ni. haah

tp hari ni keluarlah status begini. 


IRFAAANNN! Janganlah mati lagi! T_T
*stresssnya tgk citer Stanza Cinta semalam. waaa!
walaupun agak lapok dh status tu. tp dh fikir status tu saat lepas tengok citer tu lagi.

hahaah. mmg addict facebook agaknya.

sejak dua menjak ni baru rasa mcm addict nak menaip status. almaklumlah, facebook pun dah boleh letak 5000 aksara kot kalau tak salah AK. hehe. so apa lagi. mulalah nak mengarang kt situ. hehe

demam blog rasa cm dah kebah sikit, xdelah excited cm dl. hari2 awal2 pagi wajib update dl. haaha. skrg ni tggu lapang ptg2 baru AK menaip.

sori la kalau ade tertunggu entry AK. hehe.

okes. nak jadikan pemikiran blog pulak, biar ada byk idea nak up entry. ini punyalah susah nak pk nak nulis apa. haaha..

korang semua cmne? sllu byk idea tak ble nak tulis blog?

p/s : new header. simple je kali ni. hehe

4 comments:

Prince Halilintar said...

klu prince xbz byk je idea nk tulis blog..cantek header baru tu AK..

prince pun tgk cite ni smlm...sedih plak rase..

♥ cik kieranaa ♥ said...

eh eh..
btol ke da leh letak 5000 aksara? siyes?

ainz said...

angkat android satu,dear...bleh update status setiap kali..hihihi...

sy update blog pun setiap hari..kadang2 pun ketandusan idea gak..nasib baik wujud wordless wednesday..entri hari rabu, fwd ke hari kamis..dan biasenye wkend, sy xbrp nak rajin update.. ;p

nabilah_2908 said...

hehehe..kita ni lebih kurang la...

sikit2 fikir nak rangka ayat tuk status di FB..dulu masa ligat dgn twitter mcm tu gak...skrg dah kurang...

tumpu pada FB..pada blog pun yer gak... ;)

adakalanya yg simple tu lagi cantik..tul tak..? :) :)

Related Posts with Thumbnails