~~Pembaca Yang Setia~~

Thursday, September 8, 2011

Pergi Beraya di Rumah Terbuka MakSu...

Assalammualaikum semua!

ok jom AK sambung pasal citer raya. hehee. walaupun raya AK agak kurang meriah tp xdelah sampai menyedihkan.. hahaha. cuma kureng skit jer..

tp part pergi beraya yang best, sebab dapat makan macam2 juadah. heheeh..

hari Ahad lepas, contohnyaa, AK dan family ambil kesempatan untuk berkunjung ke rumah terbuka MakSu AK yang terletak di Bayan Lepas.

mcm2 juadah yg disajikan. mmg sodappp! hohoho.. konyang giler AK... mula2 AK bedal roti sorai dengan kari daging, lepas tu makan spagetti pulak, lepas spagetti AK balun makan nasi tomato. haahah.. kenyang amat!

jom kite ushar gmbr eh... ini je gmbr raya AK.. yg lain, xde.. huhhu..

family ayah AK.. ce teka mana ayah AK.. ce teka?
family auni!
MAKAN TIMEE! ok perhatikan.. AK sentiasa menunduk.. sebab pe? khusyuk makan, so org tngkap gmbo pun AK wat derk je..hahaahah
family berkumpul ramai2..
AUNI! AUNI dan AUNI! kenapa dlm gmbo sllu matanya stim cm xlarat. padahal di luar kemain aktif.. huhuh
itulah alkisahnya raya AK. hohohoh.. mekasih pada MakSu sebab sediakan makanan yg superb ni. hohohoh... lain kali jemputlah lagi. heheeh

6 comments:

Prince Halilintar said...

kene flash kamera kot..sbb tu mate auni tu xtahan..meriah lah jgk AK beraya tu..

nabilah_2908 said...

hehe...kusyuk tul AK makan... ;)

cengkung dah muka Auni...rasanya sebelum2 ni..masih gebus lagi.. :)

ayah AK...yang pakai baju warna merah tu eh.. tak pun yg tgh dukung Auni... :) :)

ainz said...

sedap nye dapat makan banyak2! ahaha..AK..saya nak p utara..sy nak ketupat palas...sedapnyeeee....kat sini jarang org buat ketupat palas...sob3..

Edy Zaidi said...

bestnya makan2 free...xde org nak jemput g rumah terbuka ke?huhuhu

Wanita2u said...

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

manis selalu said...

Ak...InsyaAllah..timakasih dok puji masakan maksu yang tak sedap mana pun...tak payah tunggu raya ada ruang masa ajaklah ayah mai..calling2 je boleh maksu up nasi bryani pulak.....makaroni goreng ...mee udang....

Related Posts with Thumbnails