~~Pembaca Yang Setia~~

Monday, March 26, 2012

Moodless Monday : Keletihan tapi Puas Hati!

Assalammualaikum semua!

hari Sabtu dan Ahad, tidur rumah kawan AK. tolong buatkan hantaran. untuk pertama kalinya dalam hidup, cuma mengubah hantaran dan Alhamdulillah kawan AK suka. hepi sgt2! nnti lepas wedding kwn AK tu, AK share gubahan hntaran tu eh. AK buat hntrn utk kedua-dua belah pihak laki n prempuan. huu..

tapi masalahnya sekarang, AK rasa mcm tak cukup rehat. rasa nak tidurrrr. hahaa.

hari sabtu, stay up smpai kol 2. pagi2 ahad, bangun solat subuh, terus tak tidur dah. siapkan kerja gubahan sampai ptg. kol 5 baru AK balik rumah.

tgh2 nak rehat, Auni pulak muncul. tak mampu nak menolak kecomelan makhluk Allah ni. haruslah main dengan dia sampai lebam!



last-last, kol 8 auni balik, baru AK ghaib. terjaga kol 11.30. MENTORRR tak sempat tgk!! T___T

nanges! nak tgk Faizal tahirrrr!!

bangun mandi, solat Isyak. tidur balik.

hari ni, rasa penat lagi, mengantuk semua ada.

rasa macam nak cuti, untuk berehat saja.

sekian. huhu.

5 comments:

Kakzakie said...

Kalau tak boleh tahan ngantuk kena take nap sekejap masa rehat lepas tu kerja balik. Tak mahu cutilah hanya sebab mengantuk AK....

Salina@IbuAqil said...

Uishhhhh!!
Sibuknya dia.. ;)
AK nanti share gubahan hantaran tu erk..
Akak nk tgk sentuhan emas jemari mu dik.. ;)

nabilah_2908 said...

tangan seni macam AK...buat apa pun cantik.. ;)

cuba bagi kat saya...hahaha...tak serupa hantaran jadinya nanti.. :P

kesian AK...tak pe..balik ni..cuba tido awal eh.. ;)

ainz said...

nak2 tengok hamtaran yang AK buat...mana tau kot bleh jadi sumber inspirasi.. :)

Aida Azryn said...

wow! minat FT gak eh? :)

Related Posts with Thumbnails