~~Pembaca Yang Setia~~

Monday, March 5, 2012

Moodless Monday : Running Nose, not Running Man...

Assalammualaikum semua!

haaa xde mood. sebabnye? selsema tahap tak boleh bernafas. =___=" kena bernafas ikut mulut je ni. dan setiap stgh jam, kena pergi toilet buang hingus. adoi la penat..


selsema ni jadi dr minggu lepas lg. mula-mula, Isnin lepas, bangun-bangun dr tidur, AK rasa tak selesa tekak sgt-sgt. n slowly sakit tekak tu jadi selsema smpai berair idung.

then slowly, jadi makin banyak. sampai skrg, dh dpt batuk berkahak. adoii.

balik kerja hari Sabtu aritu, badan jadik panas. lepas tu jadi sakit kepala sgt2. so balik tu, AK amik ubat dr akak AK. eh eh akak AK bukan doktor, hahaa. cuma cekau ubat dia je. hehee. smpai umah, solat Asar, then trus telan ubat n tidor.

bukak mata, tgk dh malam. cpt2 bangun takut terlepas Maghrib. last-last tgk jam pukul 9.58!!!!! arghhh! mmg Maghrib dah ghaib. T______T tnye mak AK, tak kejut ke. mak AK cakap, dh kejut, tp tak gerak-gerak. ampunkan aku ya Allah!!

tapi sakit kepala n demam-demam manja tu dah hilang. Alhamdulillah.

skrg still makan ubat batuk n selsema. tapi mengantuknya, tuhan saja yg tahu. cmne nak kerja ni? =_="

p/s : malas nak ambil MC. hadoii. tapi kalau tak sembuh gak, terpaksalah nnti. doakan kesihatan AK yer. mekasih!

6 comments:

Kakzakie said...

Moga cepat sembuh AK. Kalau sakit nie memang lambat betul nak sembuh. Sesekali diuji kena redhalah...

Salina@IbuAqil said...

AK..
Cepat sembuh ye dik.. ;)

ainz said...

alahai..nape tak MC je,dear..boleh rehat kat umah...amik half day jela..ksian kamu..mmm...get well soon..

Aida Azryn said...

oh ketat hidung la maksudnye kan? :P okay hope cepat sembuh ye. jangan lupa makan ubat! ;)

Miss Green Rose said...

semoga AK cepat sembuh ! :)
sekarang nie mmg musim selesema kott..

Edy Zaidi said...

hope cepat sembuh yer...:)

Related Posts with Thumbnails