~~Pembaca Yang Setia~~

Monday, March 12, 2012

Moodless Monday : Layan Raja Lawak laa..

Assalammualaikum.

mood hari Isnin tak pernah nak elok. badi sungguh. haaha.

layan video la jom!

ini antara video Raja Lawak 6 kegemaran AK.


 
 Kumpulan Skema

 
 Kumpulan Gman

 Nak tau tak. apa yg lagi buat takde mood? dua2 kumpulan kt atas ni dah lama tersingkir dr Raja Lawak 6. pffft. paling syg, kumpulan gman, sbb sllu best tp tersingkir awal. 

nnti ade masa, AK share la video Raja Lawak 6 yg AK suka. hehee.



p/s : mood xde. argghh!

4 comments:

Salina@IbuAqil said...

Me too sis..
Mood nak coti lg.. ;)

Kakzakie said...

Kakak tak kenal mereka ini AK sebab rumah kakak tak ada astro...

Tak apa lepas ini mesti mood AK dah ok ye...

nabilah_2908 said...

la...nape boleh xde mood ni...

kes minggu lepas macam mana...dah ok dah? ;)

ainz said...

tergelak tgk vidz ni..not bad..masih baru pun ade idea best cmtu.. :) sy dah jarang tgk raja lawak sejak maharaja lawak..MLM pun tengok time osbon n boboi je..

Related Posts with Thumbnails