~~Pembaca Yang Setia~~

Tuesday, May 8, 2012

ICity Yang Tidak Seindah Khabar...

Assalammualaikum semua!

delay brapa lama. baru nak citer trip ke KL. hehe. tapi sebenarnya tak adalah apa sangat untuk diceritakan, AK tak pergi banyak tempat sangat. banyak ke tempat makan je. haha.

apapun hari ni nak share gambo AK time ke ICity. hehe. kerana pertama kali menjejak ke sini, memanglah rasa sangat teruja!

rasa nak tengok sangat, mcm mana ICITY yg digemburkan rakan2 di fb. mesti bestkan?

beratur menanti giliran

menunggu giliran untuk masuk. sekali bayaran parking, rm10 utk hujung minggu. kalau hari bekerja, rm1 utk siang, dan rm10 waktu malam. hehe.

apabila masuk je ke icity, perkara pertama yang terlintas di hati AK adalah...

"camni je ke icity?"

mmg xsama mcm AK gambarkan. AK gmbrkan sebuah bandar yg penuh lampu berwarna-warni. tp sebenarnya icity ni, skit je lampu-lampunya. T_T

jom layan gambar!

cari benda tersembunyi
cari benda tersembunyi jugak
nice shot from my bff
suke gambo ni!
ferris wheel
dalam ferris wheel. bayaran rm10. hehe. jangan naik kalau gayat. tp AK gayat pun ok je atas ni. hehe. cuma time nak masuk dlm ni, kena cpt2 sbb roda ni tak berhenti. time nak keluar pun kene cpt2, smpai luka tgn AK. T_T

ok jangan terpedaya dgn gmbr. nak tahu cmne icity ni, dtg la tgk sendiri. dan AK warning siap-siap, icity ni biasa2 je. jangan sampai kecewa bila mengharapkan yang lebih. hehe.




3 comments:

nabilah_2908 said...

pernh sampai tapi time tu siang lagi..

waktu siang lagi la...macam xde apa je..huhu :)

Kakzakie said...

Kakak tak sampai lagi AK.. tapi anak-anak semua dah pergi mama tertinggal sebab belum ada keinginan lagi...

Budak-budak AK mesti kata best siap beli skaf yg ada lampu atas kepala lagi..

Aida Azryn said...

tak pernah pi ctu lagi. -.-"

Related Posts with Thumbnails