~~Pembaca Yang Setia~~

Monday, May 28, 2012

Moodless Monday : Dugaan Betul!

Assalammualaikum semua!

mmg xde mood. mmg sgt Monday Blues hari ni. pagi-pagi bangun, rasa macam tak nak bangun jerr! haih!

lepas tu..

+smpai sekarang dok mengantok je ni. tapi keja banyak. hehe.

+pagi-pagi tadi lak, kena berlari sbb hampir ketinggalan bas. 

+lepas tu, tgh jalan kaki ke ofis, beg putus tali. T_T

+dah rasa simptom2 nak sakit kepala + demam.

dugaan kan. huhu. tapi memang tiada mood hari ni. sekian.


sebelum ni, dpt dugaan dah. hehe. ok abaikan jari yg montok tu. tgk pada jari atas sekali. itu souvenir yg AK dpt masa siapkan puding karamel utk jamuan hari guru, adik AK. eehehe. suka2 ati pegi rasa air gula hangus tu dgn jari, rasakan. kah kah kah. kene sikit ni pun dh sakit gila. kalau melecur 1 badan, cmne gamaknya. aaa!

dugaan dugaan...

3 comments:

nabilah_2908 said...

hari ni pun sy kena monday blues...
(sama lagi....haha.. ;P)

bangun pagi tadi...berat je rasa mata...dalam kul 7 tu sempat smbung tido semula lajak sampai kul 8...

haaa.....kelam kabut saya pagi ni.. masuk office..lemau...

tuk AK...sabar la eh..Allah nak bagi pahala tu...huhu... :)

Kakzakie said...

Ada-adalah AK nie tau. Kadang memang minda dan pergerakan tak selaras. Bukan tak tahu gula panas tapi still nak rasa guna jari ye... tambah montoklah jejari yg gebus comel tu kan..

Ardini Humaira said...

dni lak blues tak sudah2 hehehe tu yang lemau bw + update blog

Related Posts with Thumbnails