~~Pembaca Yang Setia~~

Monday, May 7, 2012

Jalan-Jalan Cari Makan : Moo COw!

Assalammualaikum semua!

AK ada banyak stok untuk JJCM, haha. sebab haritu pergi KL kan banyak makan-makan. xpe, jadi setiap hari isnin InsyaAllah ada cerita JJCM buat masa ni. hehe.

Hari ni nak cerita pasal Moo Cow! eh apa tu?


ini dia kedai Moo Cow! oh yang ini AK pergi kat Bangsar.


Interior dia sgt comel kan? macam tgh duduk atas padang rumput. hehe

Moo Cow ni actually yogurt shop yg macam tutti frutti tu. cuma bezanya, kt moo cow, dia yg tlg letakkan yogurt dan topping. hehe.

kalau yogurt saja without topping harganya rm 9.99 rasanya. dan utk setiap topping, akan ditambah rm1.00. so pandai2 lah bajet. hehe.


tadaaaa! ini AK punya yogurt! eh ini kami share 3 org. eheh. saje nak rasa2. amik perisa soursop kot, pastu tmbh 1 topping, oreo crumb.

sgt sedap! sgt puas hati. tp makan 3 org pun rasa kenyang gak. hehe.

kiut!
itadakimasu. bismillah

Overall, mmg sedap! direcommend sgt2 heehe. AK xpernah pergi tutti frutti, tp kawan AK ckp, yg moo cow ni sama je cm tutti frutti heeh. cumanya pergi moo cow ni reti la skit kita nak bajet kan. xdelah main hambek jer. pastu terbeliak bijik mata tgk harga. hahaaha.
 
Pasni nak try tutti frutti pulak la. tp kene ada org yg pantau AK. takut AK terlajak ambik. hahaha!

2 comments:

nabilah_2908 said...

cukup ke share 3 org..kalau sy banyak gitu tak cukup..haha.. ;)

Kakzakie said...

Dah mula ada outlet yg ikut macam tutti frutti baguslah sebab TF tu mahal sangat...

Related Posts with Thumbnails