~~Pembaca Yang Setia~~

Thursday, May 31, 2012

Indahnya Majlis Perkahwinan Sebegini.

Assalammualaikum semua!
hehe. just nak share video ni. mgkin dh terlmbat sebab Imam Muda Hassan dah selamat melangsungkan perkahwinannya awal tahun ni.

cuma apa yg AK rasa menarik, dan nak share dgn semua, adalah suasana Islamik dlm majlis perkahwinan ni.

rasa sejuk hati sgt, tgk pengantin lelaki dan perempuan.

pengantin perempuan tak perlu mekap tebal-tebal, letak bulu mata palsu bagai, tapi seri dia tetap nampak.. cantek sgt!

kalau tgk gambar kahwin dia pun, xdelah over mcm wedding photoshoot zmn skrg, yg dh kurang rasa malu tu dan lebih pada rasa geli geleman. haha.

sukaa amat!

AK berharap, andai ada jodoh nnti, AK mengharapkan suasana majlis perkahwinan macam ni. yg meriah tapi masih berlandas syariat, agar majlis akan diberkati Allah sllu.

p/s : teringat ustaz don ckp, pengantin perempuan tak tutup aurat, tak tutup dada, Allah laknat. mcm mana nk dpt zuriat2 yg soleh dan solehah? renung-renungkan. ^_^

4 comments:

nabilah_2908 said...

indahnya...... (^__^)

tah henti2 senyum dari video start..sampai la habis... ;)

moga apa yang AK harapkan menjadi kenyataan...Amin... (^_^)

Kakzakie said...

Kelembutan airmuka terpancar kecantikannya AK. Warna pilihannya pun manis sangat ikut mata kakak...

Kakak doakan AK boleh buat seperti ini...

Ardini Humaira said...

rindunye saat2 kawen ritu :')

nabilah_2908 said...

esok Cik AK update eaaaa......request ni...hehehe... (^_^)

Related Posts with Thumbnails