~~Pembaca Yang Setia~~

Tuesday, February 28, 2012

Mengharap Rezeki Ilahi .

Assalammualaikum semua!

gunakan waktu di awal pagi, untuk menaip blog. sebenarnya tengah sakit hati ni. apa sebabnya biar AK simpan sendiri. huhuhhuh. 

sedang memikir masa depan, entah ke mana arah tuju hendak di bawa.

hampir 4 tahun berlalu sejak AK keluar dari universiti, tapi rasanya sampai skrg AK masih belum mampu membanggakan keluarga dengan sebarang kejayaan dlm pekerjaan. huhu.

tahun ni, AK berazam eh dh nk masuk bln 3 baru nak berazam? untuk meningkatkan taraf hidup AK. enggan menoleh ke belakang lg. nak terus maju ke depan.

ho yeah!

cara pertama ialah... DAPATKAN LESEN MEMANDU!


ahaha. choii malas btol nk pergi kelas. kah3. dah tua-tua gini baru nk bljr memandu, cmnilah jadinya. otak dah tepu, badan dah malas. hahaha. eh! tak boleh malas-malas! tahun ni kena dptkan lesen memandu jugak! caiyok3!

Alhamdulillah, salah satu cara utk AK capai kejayaan sudah AK dpt jalannya. tahun ni, InsyaAllah salah satu impian AK akan tertunai. ^_^

moga-moga Allah permudahkan rezeki AK... amin!

sahabat sekelian, tolong doakan AK yer. mekasih! hehe.

5 comments:

nabilah_2908 said...

insya'Allah.... :)

doakan yg terbaik tuk AK... :)

Kakzakie said...

Bagus ada azam yg baik tak kiralah bila nak pasang azam janji baik.

kakak doakan cepat dapat lesen, beli kereta, barulah langkah utk mendpat kerjaya lebih luas sebab tak perlu bergantung public transport lagi, mana-mana tempat kerja pun boleh pergi..

~ iza ~ said...

ella, takde pape nak malu pun..akak dulu pun amik lesen lps dah kuar umt..umur dah 27 baru amik lesen..tp skrg lesen dah jd pekasam, hehe..
all the best..nak jimat, masa test ngan jpj kena kasi lulus..klu repeat, kena byr lagi..dan lagi.. -_-

ainz said...

Cayok AK! Cayok! :D nasib baik sy dah lepas amik lesen masa study dulu..tapi tak guna gak kalo tak bwk keta..kan? :D

PinQib said...

kita da ada lesen adalah dalam 4 tahun da.. reti bawaknye idok.. haha

Related Posts with Thumbnails