~~Pembaca Yang Setia~~

Wednesday, April 6, 2011

Mari AK ulas pasal ABPBH! ^.^

Assalammualaikum semua!

Siapa rindu AK? Lalalalala. Sorilah, emosi tak stabil semenjak dua menjak ni. Masalah datang bertimpa-timpa, tapi Alhamdulillah, AK rasa hati AK dah tenang sikit. Sesiapa yang risaukan AK tu, jangan risau dah ye. AK dah ok! Heheheh. AK akan sedaya upaya cuba atasi masalah yang timbul tu tapi pada masa yang sama, xkan babitkan dah dunia blogging AK ni. 

Dunia blogging AK ni kan ibarat dunia maya AK, dengan sahabat2 yang selalu ada untuk AK. Dengar cerita AK tanpa jemu..sobss. terima kasih semua! Cuma AK tak boleh janji untuk selalu berupdate, bila berkesempatan baru AK update blog ok! Muah3 untuk semua. Hehehe.

Asyik ikut emosi sampai dah tak tercerita pasal ABPBH 2010 Ahad lepas kn.. hahaha. Padahal tengok dengan penuh semangat. Ok la, macam biasa, bila AK tgk dengan penuh semangat, AK pun nak mengulas dengan penuh semangat. Heehheeh.

ABPBH 2010 terbaekk! Itu yang AK dpt ckp.. mmg paling best yg pernah AK tonton.. heheeh.. permulaan disusun cantik dengan vokal mantap Lan, Farhan, Ning dan Alyah... memang memukau laa suara Lan tu..heehhe..

Pastu gandingan Kak Engku, Shira dan Zizan memang menjadi walaupun agak kalut sebab 3 pengacara kan. Heheeheh. Perasan tak, susunan kedudukan award tu mcm sengaja dikucar-kacirkan? Maksud AK, cthnye Pelakon tv lelaki popular tak diganding dengan pelakon wanita tv popular... sebaliknya dikucar kacir mcm Pengacara tv lelaki popular diganding dengan pembantu tv lelaki popular. Ok paham tak? Tak paham abaikan ajela. AK pun dah penin2 lalat nak terangkan mende ni..heheheeh..

Tapi perkara yang palinggggg best ialah.... bila Usop Wilcha dan Abi dtg untuk umumkan Bintang Paling Popular!!! Hahahaha.... memang terbaekk lah!. AK gelak guling2 nengoknye.. hahahaa Tak caye jom kita ulang tayang.


Bestkan!! Memang terbaeeek woh! Suka Usop Wilcha! Hahahaa. Tp kan.. ehemmm.. bf AK yang ke 7 memang ABPBH laaa! Hahaha.. terus rasa nak letak die dlm ranking no 1 semula. Wahahahah! Opps JGS nak letak mana? Teeheee...


Part paling menggegar iman bila dia sebut... “I Lurrrveee You!“

Muahahahaah! Comel!

Pastu persembahan paling best, mestilah bila Dato’ Siti buat persembahan, pastu Anuar Zain pun amat mantop! Hehehe.

Fuh!!! Cmni tengok ABPBH seratus kali pun tak jemu, kalu begini punya best! Hehehe.

p/s : ok, berita basi dah kan. Tp tetap menjadi ingatan AK smpai bila2. Hehehe. ^________^

7 comments:

nabilah_2908 said...

hehehe..kemunculan usop tu mmg terbaik lah...

silap2 next year dia pulak yg dpt award ABPBH... :)

semalam sempat tgk Fuhh.....siapa sangka Usop uncle kepada Scha.. :)

ardinihumaira said...

sangat2 best :)

Anonymous said...

mmg happening kn...tp bkn usin yg bersama ngan usop wilcha 2...tp abi hurairah...usin 2 awie...mgkn AK terlupe kot..hehe..

aliesha kirana said...

aah la! aiyoo tersilap! haahahahahah!!!! skrg gak AK edit..ehehehe~

Dilla Ady said...

mase da last2 tu siyes mate da ngantuk sgt2...sib baik ade usop wilcha terus cerah mate..

adol ihsan said...

Salam :

Tak berkesempatan nak tengok.. :(

Miss Green Rose said...

mmg t'baik la ABPBH kali nie! :D tp xpuas hati coz Tiz Zaqyah x dpt anugerah. nasib baik Lisa Surihani dpt. hehe.
Sam best ! siap bawak mak dia skali naik ats pentas ! mantop !

Related Posts with Thumbnails