~~Pembaca Yang Setia~~

Thursday, April 21, 2011

Day 27 – What kind of person attracts you?

Assalammualaikum semua!

ehem2.. soalan yang best.. hahaah. jenis manusia macam mana yang menarik perhatian AK? chewah!

1. Beriman / Jaga Ibadah


ok ini memang toplist. cmne kite nak kesan org tu beriman ke x? hahaah. susah kn. tp dari raut wajah yg bersih, basahnya dengan wuduk, kejernihan wajah itu mmg kita akan dapat rasa. wah gitu. paling senang, AK tertarik ble AK pegi singgah solat kt mana2, orang2 yg turut sama bersolat tak kire laki @ perempuan, akan menarik perhatian AK.. sbb tak ramai manusia di zaman skrg yg akan pk psl solat ble dorg in hurry @ tgh bershopping. so i salute this kind of person which makes me attract. chewah speaking haaku..

2. Murah Senyuman

alahaiiii.. cairr..

ohhhooo hoii senyumlah senyumlah ahai cek mek molek.. AK mmg mudah tersenyum haha. opsss. dan AK sgt suka org yg murah senyuman, sllu yg AK jumpe, AK yg senyum dl n kdg2 ade yg xbls pn senyuman AK..ces kedekut senyum, mcm la die senyum skli jatuh abis gigi die..menci. hahaha. so AK ske pada org yg murah senyuman, especially ble die senyum tu wajahnya maniss skli...auww.. semut pun suka.

3. Berpakaian Kemas

kemas kan? malangnya kau bukan lg milikku..sobss..T_T

ok, kau cantik @ tidak. yg penting kena kemas. AK ni kdg2 serabut jugak. wahaha. tp AK ske tgk jejaka yg berpenampilan kemas. wajah tak ada jambang2 semua tu..just janggut sejemput ke, pemanis wajah..auww. haahah.

4. Bertudung Labuh

alahaii manisss kan..

oh ok. bkn diskriminasi, tp mmg AK tertarik tgk dorg2 yg bertudung labuh. nak wat cmne kn..hehehe... nampak ayuuu jer. heheeh.. baik sopan, walaupun prangai sbnr kite xtaulah kn.. heheeh.. sape sokong AK, sejuk je hati ble tgk gadis2 ayu bertudung labuh? heehehe. AK mmg la bertudung labuh gak, tapi AK otai, xayu..hahaahah!

5. Sopan tutur kata

haishh jumpa org2 ckp sopan, cair terus derr. haahahah.. kat Penang ni kan, semua cakap kasar, nk jumpe yg lemah lembut susah jugak. tp xsuka sopan2 dan lembut plastik! not my taste okeh!

6. Comel!

ok, comel itu subjektif kan.. heheeh.. yg montel2 itu mmg comel, AK xnafikan.. teheeee... tpi comel di mata AK ialah kanak2 yg comel! baby2 yg sgt keletah mcm Auni! haahaha..

ok, dah la.. entah menjawab soalan ke x.. AK hentam saja.. wahahaa..

5 comments:

Prince Halilintar said...

Ak kan byk bf dari negara2 lain kagi..so,jgn sedey2..hilang sorg tumbuh berganti..hahaha

LiFe KaMi said...

kalau gi shopping lebih2 kat mall besar tu elok le gi singgah sat kat surau tu, skang ni surau kat situ pun selesa je.. tapi selalu tak penuh..

QUEENPINK said...

salam.

jemput join ga.

http://queenroszaliza.blogspot.com/2011/04/queenpink-lucky-follower.html

nabilah_2908 said...

hmm..tertarik gak bab solat kt shoping complex...

nk tgk time penuh...cuba masuk surau time waktu solat dah masuk...sure penuh...org2 zmn sekrg pun dah bnyk juga kesedaran...

kt perhentian R&R...pun begitu juga senarionya.. :)

senyum....sy payah sikit nk senyum pada org yg tak kenal...melainkan org tu senyum pada sy..sy balas la balik..ngee...

jom ke APA KATA HATI pulak ;
TEMPAT CARI MAKAN YANG SUPERB!!

h A n Y S said...

sama lah kite bab snyum tu..tp kan, ada gak yg menjeling ble kite snyum, haih~ nyampah pulak, ssh sgt ke..

Related Posts with Thumbnails