~~Pembaca Yang Setia~~

Monday, April 11, 2011

Perhatian : Pemenang GA AK Makngah Auni!

Assalammualaikum semua!

ohooo hoii bz laaa AK skrg ni.. tmbh ble dh xde mood berblog ni makin bz la pulak..haha.. jadik cmne AK nak carik mood balik..ekekek..


dun worry.. AK ok je, cuma xde mase nk ngadap blog n tenet sgt. heehhe..

ni AK nak mintak sgt2, pada pemenang GA AK tu, tlg hntr butiran lengkap eh.. AK baru terima emel dari nabilah_2908, cik Zalina ckp dh emel tp AK xdpt pun.. tlg emel skli lg eh.. cik dilaloveawi pun belum bg sbrg feedback.. eheheh.. makin lambat bls, makin lambat la AK hantar. hahaha..

hantar butiran Nama, Alamat, No. Tel kat emel AK.. alieshakirana@yahoo.com

minta tlg eh, hntr cpt2 butiran ni semua.. kalu xde respon, AK buat cabutan baru, baru tau..kekeeke...

ok mintak tlg eh! thanks!

7 comments:

Prince Halilintar said...

mood AK lari lagi ke..xpe2 gi tangkap balik..japgi die dah penat lari die dtg balik la mood tu kat AK..hehe

nEa FleriDa / nIL said...

cpt2 bg details.. kalau xnak hadiah bg kt nil.. heheh

ardinihumaira said...

haaa cepat email. kang dni nyamar jadi pemenang kang hehe

Rina Rossoneri said...

xtimbul lagi mood kamu..?
neway, congratz pada pemenang...

nabilah_2908 said...

cepat la AK...kembali semula mood tu...huhuhu... ;)

Zalina said...

ok sy email lagi seklai kalau tak dpt gak email sy plak ok

zalina50@yahoo.com

NoRMa aZurA iSMaiL said...

law xnak hadiah, bagi kat sy la...saya nak..skrg jgk bley email alamat..hehhehe

Related Posts with Thumbnails