~~Pembaca Yang Setia~~

Saturday, May 28, 2011

Addict dengan Cool Blog!

Assalammualaikum semua!

hari ni malas tulis panjang2 hehe. tp masih berkisar psl kisah AK pergi tengok Nur Kasih The Movie Ahad lepas. skrg ni benda yg wajib yg AK beli kalau ke shopping mall ialah...


Cool Blog! haha.

dan skrg, adik2 AK pun dah menggemarinya..chewah!

tgk la si Yani ni.. kalau dpt Cool Blog... hmmm..


minum tak hengat org blkg dah..heehhe..


minum pun nak tgk kamera..ceh..

model baru utk Cool Blog..

sekian repekan saya hari ni..

^________^

p/s : masa masuk wayang tgk NKTM pun bawak masuk cool blog senyap2..ahahah.. mujur tak kantoii.. sedap wooh smbil tgk NKTM hahaah..

5 comments:

nabilah_2908 said...

fames dah kan cool blog ni..mmg sedap..lagi2 kalau ada pearl itam kat dalam tu..

kt sini..ramai org la...kena beratur...more...bila ambil gamabr kedai dia...pekedai tu marah...

agak sengal juga la kan...tak patutnya marah..kita tolong promote kedai dia secara free pun tk mau..? huhuhu....

jom ke APA KATA HATI pulak ;
JUARA MENTOR 5

Edy Zaidi said...

cool blog mmg best..suka yang laici...

Miss Green Rose said...

sedap eh?? x penah rasa lg.. hehe ~

Amni said...

hehehehe.. comel model baru.. ayu bertudung.... kat sawak tak de pon tu... huhu

Dilla-Ady said...

kenapa ye dilla cam tak brape suke cool blog nih?

mungkin salah pilih flavour kot...Ak tlg promote yg mane sedap eh..nnti dilla nk try..

Related Posts with Thumbnails