~~Pembaca Yang Setia~~

Wednesday, May 4, 2011

Amrita Rao yg Super Lawa n Ayu gitu..

Assalammualaikum semua!

hari ni malas nak buat entry panjang2.. just nak share ngan semua tentang seorang heroin Bollywood yg AK skeee sgt!

wah tetibe mood bollywood gitu.. heehe.. biaselah, bila kita ingat cerita hindustan, tentu ada heroin2 yg lawa, body mantap n menggiurkan gitu.. haahah.

tapi AK ske sgt heroin ni. dia mmg sgt lawooo tp yg paling AK ske sbb wajah die lembut dan ayu gitu..

jom AK kenalkan AMRITA RAO!



sangat lawaa kan beliau! heheeh..


dan beliau ni sangat padan kalau digandingkan dengan...

SHAHID KAPOOR!

memang gandingan yang sangat mantop! hehehe.. AK ske sgt, especially utk cerita Ishq Vishqk dan Vivah. sgt best! heheeh.




lawa kannnn heeheh.. dialah feveret AK skrg ni, especially kalu die blakon dgn Shahid Kapoor. hehehe..

p/s : mood jiwang2 bollywood nih..hehe.. nak layan Vivah balik la..hehee..

4 comments:

Prince Halilintar said...

selalu cte psl hero2 je..kali ni tukar mood cite psl heroin plak la eh AK..hehe..prince xtgk pun cite tu..dulu minat la hindustan..tapi babak yg lawan2 je la..hehe

nabilah_2908 said...

sy tk tertarik dgn heroin tu...

tp......tertarik dgn hero itu....hari tu baru tgk di kt tv3...

alahai...melting..........huhuhu.... ;)

zacky ~786~ said...

die mmg cantik. . hehe

ardini said...

hehe pempan tu muka lembut je cam kalo melay jadi perempuan melayu terakhir.. dah hindi ni jadi perempuan hey hindi hey terakhir hey :P lariksssssssss

Related Posts with Thumbnails