~~Pembaca Yang Setia~~

Wednesday, May 18, 2011

Cair tgk Seth Tan!

Assalammualaikum semua!

hehe. smlm AK cuti! mesti ramai yg cuti kan... AK pulak nyaris2 tak cuti tau, sebab bos xbg cuti. mujur die berubah fikiran pas tu.. tehee..

skrg ni balik rumah je, AK tercongok depan tv, nak tgk cerita Nora Elena! heheeh. AK dh terlepas part2 awal, xsedar pun ble citer ni start. tup2 kwn2 ofis AK dok bercerita psl citer ni, semua kata best.

pelakon2 nora elena

apalagi, AK pun tengok la citer tu, 1st impression AK ialah : citer ni mcm citer novel la! pastu baru AK tau, memang btol citer ni adaptasi dari novel. hehe..


dari novel nih.. tp AK blom pernah baca lagi. heeh..terus rasa cm nak cari novel nih.. heehe. paling jatuh ati dengan Seth Tan! hehee.. haishh pengsan laaa tgk Aaron Aziz. mmg kalu dlm bygn novel, mmg sllu nmpk wajah die pun. wahahaha.. sgt sesuai! Siti Saleha tu ok la. heheeh..


cuma AK xske sbb citer ni start kol 7, kan elok kalu start mcm dl balik, kan senang.. hehe. kol 6.30. hehehe ini menganggu waktu Maghrib pulak kan.. huhu..

7 comments:

nabilah_2908 said...

" hei setan....."

sy tk boleh lupa dialog ni...bila Amir panggil Seith kt tmpt bowling.. :)

menarik kan cerita ni...hari ni..part sedih....Eid mongok..cemburu buta tak tntu pasal tu putuskan tunang dengan Elina...huhuhu....opps...emo lak..(^_^)

setuju dgn AK bab masa....biasanya part2 akhir tk tgk pun...huhu..

Rinna said...

Hmm..akak pun baru jerk tgk semalam iye laah dah kebetulan plak cuti.. so tertengok ler..

Aduiyai.. best le plak.. tapi kalau keje.. tak sempat ler nak nonton sbb kalau sampai umah dah lewat..ish.. sabo je laa harus laa cari kat tonton atau pun youtube... :)

LiFe KaMi said...

tu la tv3 ni suka tayangkan kul 7 padahal byk lg masa lain,yg diorg tayangkan citer ulangan da mcm astro la plak..

Miss Green Rose said...

AK, citer nie mmg diadaptasi drpd novel pon coz kakak saya ckp time episode first uh.. saya pon teringin gak nk cari novel nie.. ngee~ :p

ct zawiyah said...

ella pi la bca novel dia..aku rsa novel dia lg best kot..cita nora elena nie mmg best tp cm a bit lembap..

Prince Halilintar said...

prince pon layan jgk cite ni..tapi dis week asyik blk keje lewat je xdpt tgk..

Miss Green Rose said...

nanti Elena akan kahwin dgn Seth.. yahoo !! :D
tp nanti dia akan tau rahsia Seth.. :'(

Related Posts with Thumbnails