~~Pembaca Yang Setia~~

Thursday, May 19, 2011

AlFatihah buat Blogger TelorDibasuh!

Assalammualaikum semua!

dalam AK bz hari ni, ada berita sedih yang menyentap hati AK. T_T

AK nak tujukan pada keluarga Allahyarham Abdul Hakim Bin Mohd Kamal atau lebih dikenali sebagai Telo dan pemilik blog TelorDiBasuh.



AK suka stalk blog tu. T_T , suka baca entry arwah, yang menghiburkan hati AK di kala AK stress bekerja..

perkhabaran dari abang Telo

Arwah seorang yang low profile dan sgt peramah, selalu jengok AK n tggl link kt Shoutbox, cuma AK suke stalk je, kdg2 rajin baru AK jerit kat Shoutbox @ komen kt entry arwah.

dikesempatan yang ada ni, AK nak ucapkan salam takziah pada keluarga arwah, harap tabah menghadapi kehilangan arwah. dunia blog pun bakal sepi dengan kehilangan blogger hebat ini.

Al-Fatihah!

p/s : pasti merindui arwah.. Y_Y

8 comments:

Prince Halilintar said...

Takziah pada beliau jugak..ramai geng2 blog lain tadi yg prince masuk tgk ucapkan takziah jgk pada entri mereka..semoga arwahyarham ditempatkan dgn org2 yg beriman..amin

munna said...

Al-Fatihah buat arwah....semoga dilindungi Allah

nabilah_2908 said...

Al-fatihah...

sy dpt tau pun..terkejut... :(

hilang la lagi 1 blog best...blog penghibur hati....

jom ke APA KATA HATI pulak ;
NAK TUTUP BLOG

kella said...

Innalillah...
mula mula seakan tidak percaya!
semua yang hidup kan pergi juga.. entah esok lusa waktu ku pula.

alfatihah buat arwah..

|| A r a W a n i || said...

sangat tekezut okeh, bila dengar psl beliau..
innalillah..
mudah2an pahala beliau buat pembaca gelak ketawa bleh bantu beliau d sana..

amiin.

Papa Mifz said...

alfatihah...semoga arwah ditempatkan di kalangan org beriman....

adol ihsan said...

Salam..

Al-Fatihah.. Moga dicucuri rahmat..

:)

miss nina said...

al-fatihah utk arwah. semoga ditempatkan di kalangan orang yang beriman,amin

Related Posts with Thumbnails