~~Pembaca Yang Setia~~

Tuesday, May 3, 2011

Day 29 – Something you could never get tired of doing.

Assalammualaikum semua!

wah lmbt gile AK update hari ni. hahaah. tak menyempat, ini pun masih ada kerja tertunggak. huhu.

ceh soalan maut la skli..heheeh..

ok, kalau AK cakap AK xpenat buat KERJA AK ni.. AK bohong. wahaha..

jadik mende yg AK xkan penat utk AK sllu buat ialah... Menulis! hahaah. eh sebab guna komputer, maka istilahnya ialah MENAIP!

sejak zaman sekolah lagi AK ske menulis, sampailah sekarang...

selain menulis di blog sebagai blogger yg tak feymes. hahaah. AK jugak menulis karya-karya yang tak seberapa. heheeh.





 antara karya-karya AK


nak baca karya2 atas tu, jemput2lah singgah ke

Dari Tinta Aliesha Kirana 

ya! itu blog penulisan AK. hehehe.

p/s : erk prasan tak, AK ske letak gmbo jejaka hot sbgai cover. haaha. ok AK baru prasan. kui3!

5 comments:

nabilah_2908 said...

hehehe,,perasan je...tp ok la...menjadi tarikan pada gadis..even isteri org membacanya..hehe.. :)

~SukEMakAn~ said...

wah! nati bile free nak bace la. mesti bes sebab AK tules. sambil tu ley bayang2 jadi gelfren hero hot. hehe *jgn babab saye! T_____T*

Prince Halilintar said...

prince dah taw..sbb prince pon ade gak bace karya2 AK tu...tapi dah lame jgk prince xbace..heehee..truskan berkarya AK..mane taw dpt jd seorg penulis terkemuka di tanah air ni nanti..hehe

Dilla Ady said...

dilla tabik spring same Ak...i wish i was like you too...minat sgt menulis tp malas..huhuhu

lum berkesempatan lagi nk bace karya2 Ak..tgk dari covernye, tajuknye, wahhhh...mesti best gilak!

ardini said...

wow!!!!!!!!!!!!!!
mencari seorang AM.. best ah tajuk tu AK ;)

Related Posts with Thumbnails