~~Pembaca Yang Setia~~

Tuesday, May 10, 2011

Juvana Yang Besh tapi Menggeramkan hati AK..

Assalammualaikum semua!

hehe tengok tak Juvana semalam? haish AK dah addict la tgk cite tu.. hehe. lakonan Zahiril Adzim memang besh!



tapi geram giler tgk perangai bebudak ni. haishh.. kalu AK ade kt tmpt Daim (Zahiril Adzim) tu, mau AK terajang sorang2. haahah.. pembuli betul! benci!

hahaah.. ble AK tgk je citer ni, mesti AK dok bising2, sebab geram. adik2 AK mulalah marah2. kata dorg kalu xsuka takyah la tgk. hahaah. tp mslhnya, AK suka, cuma AK bengang dgn perangai Botak n da Geng tu.. hahaha..


cian gila kt Daim. terus mcm sukaaa giler kt Zahiril Adzim.. opss he's taken. heheeh.. ye2. AK tak kaco. AK minat jek.. heeheh..

eh tapi muka dia mcm muka abg ipar AK skit2..heehe..

skrg ni AK xlepas dh tengok citer ni. hihi.. dulu citer Gemilang pun besh! tp part last je spoil sbb pengarah buat, dorg semua dh tua last2 tu.. ahahah.. habis spoil mood tgk cikgu Saif yg encem.. erk sejak ble AK ske Shahz Jaszle lak ni.. =_="

p/s : hari ni lmbt update sebab byk keje.. sobss..

5 comments:

nabilah_2908 said...

hrumm...tgk gak...

sama lah dgn AK...geram je...dgn rela hati Si Daim membenarkan dirinya di buli....huhu..

rasanya episod minggu depan lagi best.. tersentuh tak hati bila Daim baca surat tu..? :)

rasa2nya siapa eh yg bunuh mak Daim..kesian dia kan..

Prince Halilintar said...

aha..prince pon suke tgk cite ni..best..geng botak tu kite rase nk je hentak2 kepala die kan..tgk die wat kat daim dan cikgu perempuan tu..semakin best cite die kan..

Miss Green Rose said...

haha.. saya pon bengang ngan Botak uh.. P.O.Y.O je lebih !! :p

AiDa AzRyN said...

cte tu best!

Dilla Ady said...

suke jugak tgk citer nih...bes..bes..bes!

tak sabr nk tunggu episod seterusnye kan...

hepi besday AK cayang!

Related Posts with Thumbnails