~~Pembaca Yang Setia~~

Thursday, December 22, 2011

PMR oh PMR!~

Assalammualaikum semua!

bercerita tentang PMR memang seronok. eh?

hhaha. hari ni adik2 dapat result kan? AK hrp semua peroleh keputusan cemerlang.

kalau nak banding dgn semua exam yang AK pernah ambil, AK paling suka PMR. sebab pe?

haha. sebab time tu dapat keputusan cemerlang.

itu yang best tu.

time lain? =_="

biasa2 jela. tp syukur jugak.

tp yg AK nak cerita ialah sebab pe boleh dpt result cemerlang time tu.

wah, ade hipotesis pulak. keh3.

masa AK form 1, AK masuk kelas yg blom disusun ikut pencapaian lagi. time tu, ok je. xde stress sgt. hehe.

time form 2, dpt kelas first dlm aliran. hamboi aah. semua pandai2, stress je rase. lepas tu, jadi malas nk buat krja sekolah, main tiru2 je budak2 pandai. ok jahat gila AK. jadi malas berusaha sebab rasa mcm xkan sepandai org lain jugak.

bila dapat result? merudum jatuh. last-last masa form 3, kene kick ke kelas kedua dlm aliran. padan muka saya! ^_^

tp seyesly, ble masuk kelas ni, hilang stress. wahaaha. sume macam pandai yg tidak terlampau pandai. jd suasana pembelajaran jadik sgt best. tak stress. hehe. time tu baru semangat nak belajar.

hasilnya?

result PMR saya cemerlang. eh bukan saya cakap, slip PMR cakap.

mana bukti? tak yah laa. maloo. hehe.

sebab tu kot, time form 4 n 5, stress skit, mybe itu reason xleh skor. ok memandai wat kesimpulan, padahal mmg kurang pandai time tu. heheeh. lagipun AK xminat sains sama. hehe.

apapun, saya suka PMR saya! anda bagaimana? hehe.

p/s : smlm seharian xonline. online awal2 je sbb lepas tu elektrik xde. haha.

7 comments:

Kakzakie said...

Anak kakak takut ambil result dia, so papa dia yg kena ambilkan utknya...

nabilah_2908 said...

sy lak...biasa2 je...takde yg cemerlang...semua tgh2...dari UPSR..sampai la SPM.... :)

ada pun update terbaru...ingtkn AK busy hari ni..kt fb pun senyap je..hehe.. :)

cik zaza said...

saya jugak suka result pmr saya.. ^^

Salina@IbuAqil said...

Akak biasa2 je dik.. Peringkat pertengahan.. Sbb dulu kuat mengelamun waktu study.. Hik3!!! Trok kan?! ;p

PinQib said...

huuu.. sy pun.. straight As... dolu3.. kahkah

Dilla Ady said...

sy suke sume result peksa sya!

okeh over!

huhuhu...

ainz said...

PMR sy biasa je..SPM pun..sederhana..mungkin sbb byk sgt merempit dulu.. XD

Related Posts with Thumbnails