~~Pembaca Yang Setia~~

Tuesday, December 13, 2011

Tak Sabar Tengok Episod Akhir Cinta Elysa!

Assalammualaikum semua!

maaf AK bz hari ni. hehe. lepas tu, bila dah tak bz skrg ni, mood nak menulis lak dah xde. ok mengada btol minah sorang ni.

cuma AK nak cakap yang...


AK xsabar nak tengok Cinta Elysa, last kot hari ni. hehe.

lepas berbulan ikut citer ni, abis jugak. huu. lega rasanya.

malam ni xleh terlepass!

Nabilah, jom tengok! heheh.


 

p/s : terpaksa tengok tv3 je tiap2 hari sebab tv rosak, xmo psg tv9 n 8tv. bencik!

7 comments:

My Aisy said...

aah kan ari nih last...per citer lah si botak tu...

nabilah_2908 said...

yeszza.... :)

takkan ketinggalan...nak tgk macam mana Ego Aril merundum jatuh bila dia menangis nanti....huhu..

kesian AK tv rosak...buat masa ni takde cite best pun..

oppss..maknanya AK terlepas la eh tgk Tarabas minggu lepas... ?

Salina@IbuAqil said...

Alahai dik, akak x merasa nak tgk drama tv dik skrg ni.. 24jam melayan katun si Aqil jerk.. Ayarkkk!!

Cik Bhulat said...

tak sabar jgk..nk tgk jugak

Dilla Ady said...

dilla tgk gak episod akhir malam tadi..tpi rase cam sangatttt errrkkk terutama scene aril sebut abang...

so not abg botak kan?

Ardini Humaira said...

hari episod last CE ni orang plamin mai tak dapat dni tengok sobss

ainz said...

wahahahahaa....aril nangis..padan muke..grang sangat sape suruh..huhu..AK tengok tak cerita Tasbih Putih ahd malam kat Prima aritu..jadi ustaz bdk ni...muka suci jee... ;)

Related Posts with Thumbnails