~~Pembaca Yang Setia~~

Thursday, March 4, 2010

~I am addicted to~~~

Salam,
aku dpt ilham entry kali ni dari Una, sbb die tnye satu soklan kt aku td di FB. whether aku ske Jepun ke Bolly smpai die penin... so to those who penin2 about my obsession and addiction, i will confess today...eheheheeh... mcm la org berminat nk tau. aku xkira, aku nk cerita jugak~~~(^.^)
 Dari bollywood, mesti rmai tahu aku obses pada ShahRukh Khan, and his perfect match, Juhi Chawla~~

(scene yg aku plg ske, so sweet)

tp skrg aku ade lagi satu pasangan bollywood yg aku minat, Shahid Kapoor n Amrita Rao, they are perfect for each other, aku ske lakonan dorg bsama especially dlm filem Ishq Vishq dan Vivah~~
(sweet kn~~~)


she is so beautiful isn't she?

pastu, jepun lak aku minat~~


of coz P-chan right....eheehehe.. 1st time aku jatuh cinta kt die mase citer Nobuta Wo Produce.

dia mmg seswai dgn sgt dgn Maki Horikita, tp aku pn xtau nape xbyk drama dorg skali, just aku tau Nobuta Wo Produce, Kurosagi n Kurosagi the film je. hu....
dlm Nobuta, die sgt klako tp sgt caring pada org lain, at that time la i jatuh chenta same this guy...eheheeh
so cute this kartun for Nobuta, rase nk letak jugak kt cni...ehehehe

byk le pulak dr Nobuta ek, biar laa.blog aku, ske ati aku laaa...eeheheh

then aku gk minat pasangan dr Filipina ni, Jericho Rosales and Kristine Hermosa. dorg sgt romantik heheheeh~~~

and last but not least, pasangan dari Taiwan, Rainie Yang dan Mike He
so cute together~~~

ok, itu je...eheheeheh... yg malaysia nyer ek?hmmm...sape ek?eheheeh.... ok, aku ngaku, aku tetap ade obses kt artis Malaysia~~

yeah, i admitt, instead of his controversy whole those years, i still minat dier...eheeheheh...since he with Mirwana lagi aku dh ske, xleh nk tarik balik...ehehehe
then, sorg lg...
oppsss. aku tau die pn kontroversi gk, but i dunno, aku dh minat, nk wat cmne lg, tangisan itu menambahkan thp kecairan ku padanya...ahahaha

okla...aku xmo leka lgi dgn mende lagha ni.... eheheheehe...need to go now.... by the way, nasyid still in my list, tp kbykn mmg aku ske jd aku xde spesifik kumpulan nsyid yg aku minat. kwn2 aku pn pelik ngan aku, minat nasyid n bollywood, mcm 2 mende yg jauh menyimpang kn. tp 4 those who still dunno, this is me.... aku mmg universal~~~(^.^)



p/s: P-Chan still on the upper list...ahahahaaha... sbb aku dh jtuh chenta sama dier~~~

3 comments:

dyanamastor said...

xpe2..kiter kena universal..hehehhe...
~~~~baru kupaham kini perasaan org yg jd kipas-susah-mati artis....dl xpenah rs..da tua2 bru terbelajar hehehhehheheh

aliesha kirana said...

ahahahaah...yer..yer...universal itu indah... berhibur tiada salahnya, cuma gaya dan caranya...ehehehehe...

azie in wonderland said...

salam

wah..banyaknya yang ella minat. hehe tak berubah dari dulu minat hindustan. meminati artis ni pun salah satu cara buat kita rasa gembira dengan kehidupan kita, buat kita rasa excited sometimes.

Related Posts with Thumbnails