~~Pembaca Yang Setia~~

Tuesday, March 2, 2010

My 1st Niece Pictures~~~^.^

Akhirnya dapat jugak aku menguploadkan gmbr ni dengan susah payahnya..eheheheh.. aku hntr MMS to my emel, satu-satu... xpnh dibuat org. inilah jadinya ble hp xde sambungan USB, xde memori card, sedangkan komputer pula tiada Bluetooth. hadoi... hp murah~~~

this picture mase baby baru berumo beberapa jam...eheeheh

ini pun same seperti di atas~~


ini sewaktu beliau tido, sehari lepas balik spital i think... ni gmbr kak aku hntr tu my brother kt KL.

ini mase baby dh umo 4 hari kot..kalu xsalah.. sori baby, mak ngah lupa.. adoi, sebijik cm muka bapak die..idung kembang...eheheheeh...

baby yg asyik ditempek bedak sejuk sbb ruam panas, smpai aku pn jangkit eheeheh, mase ni die tgh mamai, kejap pejam kejap bukak. mak ngah ni la jahat kaco die tido...eheheeh

this is the latest pic, mybe 2 hr lepas aku amik kot. aku pn lupa..again?ahahaah. tp baby makin lama makin comel lak...eheehehehe... anak mak ngah la katakan..eheheeh...

aku rase die dh persaan feymes dh tu, asyik kene tngkap gmbr je, smlm pn rmai org dtg umah, family belah ayah aku, Kak Ayu yg bru balik dr Holland n her family, mak tok, pak njang, mak su n anak2, jiran2 umah aku..eheehehe..rmai laa...


hape la tetiba gmbr pasembooor~~

nak jadi cerita, balik keje aku teringin nk makan pasembur, beli la kt mami tu, tetiba jek balik2 umah berderet tetamu, n ironinya, depa beli pasembur jugak, hadoi, rugi duit aku, kalu aku tau, aku xbeli dh...ahahaha..pepun, rezki baby la tu~~~eehehehe.... wlopun aku dh rugi~~~

p/s: tgk muka baby hri2, ilang semua mslh aku...eheeheheh...rmai yg tnye name die, so, nama die Nur Auni Assyifa'.
Related Posts with Thumbnails