~~Pembaca Yang Setia~~

Friday, July 9, 2010

~Al Fatihah Buat Seorang Ibu~

Salam..

kimah dan arwah ibunya~

sebenarnya ak ingin menyampaikan berita sedih..arwah Fadzilah binti Shafee, mak salah seorang sahabat ak, nurul hakimmah telah kembali ke rahmatullah pada hari Selasa, jam 12.00 tgh mlm kerana penyakit kanser..

kimah dan ak sama2 bersekolah di MRSM Balik Pulau batch 02/03, kimah mmg bestfren ak... dia seorang yg sgt baik.. begitu jugak family kimah...

semalam saat sedang membaca yassin, ak tiba2 teringat pada arwah mak kimah, menitik air mata ak mase tu.. sebak sgt rase sbb ak tahu mak kimah sgt baik dan kimah pasti sgt merasai kehilangannya.. teringat kenangan dulu2...

ingt lagi, mase waktu riadah zmn sekolah dl, kalu ak selisih dgn family kimah yg sedang melawat dia, mesti mak kimah ajak ak makan sekali.. smpai saat ni ak masih ingat lagi keenakkan masakan mak kimah... mak kimah melayan ak seperti anaknya sendiri...

ak pasti kimah sedang bersedih skrg, ak paham kesedihan hatinya tetapi ak xmmpu bygkn kalu ak berada di tempat dia.. ak tak sanggup bygkn pun...

Ya Allah, tempatkanlah roh ibu kimah bersama hambaMu yang soleh, semoga dia peroleh syurgaMu... amin~~


buat kimah,
please be strong dear, tabahkan hatimu kerana pasti ibu kimah xske lihat kesedihan kimah tu... Allah lebih sayangkan dia, dan sudah tertulis dia harus pergi, kita pun blum pasti ble mase kte pulak smpai.. yg penting sentiasa doakan mak kimah supaya tenang di sana dan bersama para solihin.. amin~~~

3 comments:

nabilah_2908 said...

Al-fatihah buat Ibu Kimah..

jom ke APA KATA HATI pulak,
SYUKUR

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

kasih ibu sampai ke syurga kan? semoga kawan awk tu tabah.. apa yang pasti setiap yang bernyawa tu pasti akan merasai mati..

Miss Kim said...

Tq ella..tq sgt2..

Related Posts with Thumbnails