~~Pembaca Yang Setia~~

Wednesday, July 21, 2010

Masalah TImbul Der~

salam..
td saat ak view blog ak, ak terkejut dgn banner besar gabak di sebelah kiri ni...

amaran dari cutestblogintheblock

dorg soh cari balik background ni @ yg lain kt blog dorg, sbb code dah berubah, gmbr background kt photobucket akan dibuang.. aish cmne la nak wat ni ek..
malas la nk mencari.. td ak cari template yg asal ni, xjumpa2 huhuh.. malas tol nk cari..
sume yg guna background cutestblogintheblock ni hadapi masalah kn..
so solution korg cmne? korg cari balik n install new code @ korg terus install new template.. ak sdg dlm dilema.. nk kekalkn template ni ke @ cari lain..
ahhh.. keje mencari ni yg malas ni.. huhuhhu...
pendapat please~


7 comments:

cindir-rela said...

hey, try sumthing new..make some refreshment..

:)

Anne Boleyn said...

huhu hana jugak yg tak tuka2 layout lg. cr je la code lain eyy tp tu la kan 1 keje lak nk install code2 nya. fenin kipala la camneh.

p/s: jom baca citer Anne Boleyn di GH! :)

nabilah_2908 said...

AK cari tmptle baru jer la...if nk cr balik...wah...jenuh tu... ;)

blogger skrg ni pun bnyk tmplet2 baru.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
TRAFFIC OH TRAFFIC

aliesha kirana said...

huhuh...nk cari template baru pn satu hal gak..adeh2...

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

oowwhh baru tau.. patut la dari pagi tadik tak muncul background.. hehehehehehehehe

aliesha kirana said...

heehehe.. tu la akak.. kene cari ni.. esok dh xde background.. aiyark!

Emilia Emira said...

nk suh try y bru laa tuh..=P

Related Posts with Thumbnails