~~Pembaca Yang Setia~~

Monday, July 12, 2010

~Hadiah Dari Langkawi sudah sampai!~

Salam..
hehe..maaf lambat khabarkn berita gembira ni... sbb ak terlalu--------------------busy heheeh....
ok, cm yg ak pernah cerita, ak berjaya tngkp nombor 5555 dr blog kak ctkhijah... hehe... so ade hadiah yg menunggu... dan seperti yg dijanjikan, hadiah yg ditggu telah tiba..hehe..
actually mende ni smpai jumaat lepas, tp sbb ak cuti, ak xsmpt nk wat entry ni.. hehe.. di kesempatan ni, ak nak ucapkan terima kasih sgt2 pada kak ctkhijah sbb sudi beri hadiah yg sgt best ni.. heheeh... mcm tau2 je ak ni ske mende yg comel2.. hehe... oppss...membebel pnjg lak.. meh ak tunjuk adiah yg ak dpt..heeheheh~~


owh sudah sampai!!




kak ctkhijah hntr isnin (5/7/2010), tp smpai jumaat.. cet xleh caye tol tagline perkhidmatan pos itu..huhu...

tadaaaa!!!! comelssss!!! ini button yg ade pin tu.. hehe.. tp ak blm decide nk letak ktne.. nk pakai kt tudung takut terhilang nnti nyesal..huhuhu... letak dlm frame jela...boley? hehe

pada yg berminat utk dpt hadiah yg ala2 comel cm yang ak dpt ni leh join Giveaway yg ni pulak.kt blog kak ctkhijah ok? gudluck..hehe.. hadiah misteri menanti anda..hehe..

terima kasih byk2 kak ctkhijah! hehe~~~

5 comments:

nabilah_2908 said...

hehe..betul tu tag line tu mmg tk boleh pakai..

jom ke APA KATA HATI pulak,
KENDURI DURIAN

sI tEDI said...

comel!

aliesha kirana said...

hehe..sgt comel!

ctnurkhijah said...

hehehe....
sampai jugak akhirnya...
hadiah tak seberapa jer tu...
TQ sudi singgah...

aliesha kirana said...

sama2 kak..hehe.. n thanks sesangat utk hadiah tu.. hehe.. sgt comel.. ak ske sgt! hehe~

Related Posts with Thumbnails