~~Pembaca Yang Setia~~

Wednesday, July 28, 2010

Berat La Blog Ni!


salam semua!
hehe... nampak x mende alah kt atas ni.. tu tools utk kire berat blog... ish berat sgt la blog AK ni AK rase..
tp xtau laaaa nak buang widget ape..hehehe..
korang rase berat x blog ni?
nak check berat meh klik ----> sini!

5 comments:

kobEj0rdan~ said...

klu brat kene la diet:) hehe
nice sharing:) sy pon nk timbang berat la:) visit blog sy yer:D jd la follower skali, ade gmbr baby sy!

nazirulhazwanws.blogspot.com

AiZ said...

sis.. kalau sis nak ringankan blog.. sis cuba kenal tengok mende ape yang berat.. cara nak tahu yang mana berat.. sis boleh tengok dekat sudut bawah hujung kiri.. disitu ade link-link file yang loading ketika akak buka page ni.. ^__^

nabilah_2908 said...

dr segi saiz mmg la berat...tp speed laju...so tkde la berat sngt...

if AK nk ringnkn lagi..myb leh buang widget2 yg dirasakn tk perlu..


jom ke APA KATA HATI pulak,
DEAR FOLLOWERS

aliesha kirana said...

@kobejordan.. yola.. tuan blog pn kene diet dh ni.. heeheh..

@aiz.. thanks aiz... nnti akak cek balik..hehe..

@nabilah... speed laju ek.. hehe.. ok la tu kn.. huhuhuh... xpe nnti AK cek mane yg kene buang..hehehe

Affan Ruslan said...

Salam.

Saya punya lagi berat.
Cuba compare dgn blog saya guna aplikasi yg saya introduce dlm dlm entry terbaru di blog saya.

http://www.affanruslan.com/2010/07/banding-kelajuan-blog.html

kalau nk tgk widget mana yg berat, test guna ni

http://site24x7.com/web-page-analyzer.html

Related Posts with Thumbnails