~~Pembaca Yang Setia~~

Monday, July 19, 2010

Inilah akibat add family sendiri dalam Fesbuk~

ak dah xleh berjiwang kt fesbuk.. sob sob...
nnti habisla.. kantoi sume.. kene gelak pulak nnti..
aiyyooo... stressnya.. ekekeek~

5 comments:

faiz said...

haha..xboleh nk bermesra di facebook dah..seb bek aku x add family..huhu


Post-post baru faiz!
Tentang Hitler, mana yang benar??
Holywar-efairy hidup kembali
Login Facebook dapat awek??

nabilah_2908 said...

kan boleh guna privacy setting...if nk jiwang2..boleh hide drpd mereka2 yg berkenaan... :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
CREAM PUFF

kaizen shinobi said...

aq pun pernah mengalami... hahahaha

aliesha kirana said...

faiz~ hehe.. xadd kang kate xkenang budi lak..huhu
nabilah~ mls nk setting ekeke...nnti ak try...
kaizen~ hehe... sabo je la kn~

Anne Boleyn said...

heheh hana yang ada abang ngan adik je facebook ni. tapi diorang tak selalu interfere sangat apa2 status yang kua. :p



p/s : hari ni ada banyak slot baru keluar kat HLN. Ada resipi, petua, one in love, gosip sopan and macam2 lagi. jemput baca yerr :)

Related Posts with Thumbnails