~~Pembaca Yang Setia~~

Friday, June 3, 2011

Angin Sungai Siput dah mai dah...

Assalammualaikum semua!

mood sudah hilang, di bawa angin siput. eh apakah? maksud AK angin sungai siput. dah tak sabar mahu ke sana.. tak paham? oklaa AK nk bgtau la ni..

hari ni AK half day sbb ptg ni nak menuju ke Sungai Siput, Perak. ada kenduri sepupu AK kahwin. AK bila pulak? ok AK pun tak boleh jawab. 

yg AK boleh bgtau ialah, sepupu AK ni tua setahun dr AK, jadi ikut urutan patutnya AK pulak la kahwin lepas ni. masalahnya calon pun blom ada. hahaah.. ok2 percaya pada ketentuan Allah. InsyaAllah satu hari nanti dia datang. haha.



dapat cmni pun dah okeh.. hahaahahah!

T_____T

p/s : okeh sedih balik bila teringat xboleh pergi konsert dia.. Y__Y

4 comments:

SyahmiFikri said...

wahh! dah tak lama lah tue.. hehee

follow u!

Dilla Ady said...

insya allh ade jodohnye nnti tuk AK...jgn risau ye..

nabilah_2908 said...

hehehe..comel je...

mana la tau time kenduri nanti..AK bertemu jodoh... mudah-mudahan la kan...;)

safe journey AK...nnti cite2 kat sini yupp... :)

nukilanaffiza... said...

hehehe..manala tau...rezeki jodoh ni ada di mana2...ekekekke..

Related Posts with Thumbnails