~~Pembaca Yang Setia~~

Tuesday, June 14, 2011

Perkara Yang Selalu Kita Lihat Dalam Nora Elena...

Assalammualaikum semua!


 Nora Elena dah hampir ke penghujungnya kan? dan semalam Seth Tan akhirnya mengaku yang dialah perogol Elena.. T_T

AK bukan nak condemn ke hape ke cuma saja suka-suka nak buat entry ni.. hehehe.. AK pun peminat tegar cerita ni jugak. hahaha.. cuma adalah benda yang AK selalu nampak dlm cerita ni. ok2 jom kita terjah!

1. 'Inspektor' Amir terlalu amat tidak busy kan? perasan tak. hari-hari ada kat kedai makan, dan macam ada terlalu byk masa lapang, sedangkan selalunya watak polis dikaitkan dengan kesibukan. hehe.


2. Nora Elena selalu saja mengenakan skirt pendek. eh apa kaitan? xde papelah..cuma bg AK lagi molek kalu watak tu disopankan sedikit. ini mcm terlalu seksi pulak. hehe

3. Nora Elena ada guna bahasa Inggeris dlm perbualan. ok memang sedap pun dia sebut, tapi mcm rasa.. Perlu ke nak speaking ble ada part yg lebih sedap kalau ckp dlm BM je. aha. pendapat AK je ni.


4. Macam kebetulan, @ memang director sengaja, kan.. watak Nora Elena, Seth Tan dan Yvonne, ketiga-tiganya ada slanga @ pelat skit dlm percakapan. hehe

hmmm okla, itu je yg AK teringat. sape lagi nak tambah. hahaha..

yg penting tak sabar nak tengok sampai habis! lepas ni ganti cerita apa eh?


ok cair tengok renungan dia lama-lama. larikkk...

11 comments:

Anonymous said...

pas abis citer ni, xpsti lak ape tjuk citer bru tuh..tp pelakon utama nye fasha sandha...

CikHaniBhulat said...

elena dia suka pakai dress kan...pe2 pon cte ni best..xsabar jgk nak tunggu ending !

dilazfamily said...

biasalah tu.maybe pengarah tak perasan kot.kite yang asyik tgk sampai perasan tu semua. cete tu memang best

black notti said...

Dear..i share ye post ni.. :)

black notti said...

Dear..i share ye post ni.. :)

aliesha kirana said...

silalah sila..hehehee

Zue AnnaLeeya said...

haah kan???? betul gak tuh... hehe..

mggu nih last kan???

ツ mIsS NaDEa ツ said...

xlyn pon ctew neh...
best sgt ke ??hihi
layan lagu nye jeww ^^

Miss Green Rose said...

hmm.. mmg perasan sgt.. hehe

nabilah_2908 said...

lepas ni fahsa akan beraksi pulak..huhuh..

bab pakai skirt tu sy sokong..kalau dia pakai skirt labuh..seluar ke...dah cantik... :)

ha...yg inspector tu pun...sy persoalkan..relax jer dia..

Ardini Humaira said...

cite ni best sebab pelakon utama dia hensem wal cantik, kan :)

Related Posts with Thumbnails