~~Pembaca Yang Setia~~

Friday, June 24, 2011

Comelnya Bapa dan Anak ini. mau satu!

Assalammualaikum semua!

seriously sgt blur hari ni. nak menulis 30 Days Challenge pun malas nak mencari bahan hoho. jadi boleh tak hari ni AK xupdate entry?

ok xmo update konon, padahal yg ko tgh taip ni hape? =_="

mula2 nak simpan je gmbo ni untuk Wordless Wednesday, malangnya hari ni AK dh wordless. muahaaha.. maka jomlah sama2 kita terngangaa dan kagum dan rasa nak picit2 pipi baby tu dan berkata dalam hati masing-masing, betapa serupanya anak dan ayah ini. dan alangkah indahnya jika kita boleh dpt lelaki ensem sebegitu untuk dpt anak comel sebegitu. lalalaaa.



p/s : ok sejak bila AK asik cerita pasai Aaron je ni? =_=" ok sejak Nora Elena, baru ingat. ^_^

6 comments:

nabilah_2908 said...

pandainya baby dia senyum...sama lak tu...hehe... :)

SYUHADA said...

dua2 cute...;-)

FaTinFiRDaUs said...

nak satu ye? cari smpai dapat.. hehehe

Ruby said...

comelnya baby.gerammmm!!rasa macam nak makan pipi dia!hehe

ainz said...

Sgt comel! Tgk la mak ayah dia..dua2 pun comel..no wonder la ank mereka pun comel jgk.. ;)

Ardini Humaira said...

nanti besau jadi pelakon macam ayah dia mesti kalah ayah dia hehehe

Related Posts with Thumbnails