~~Pembaca Yang Setia~~

Friday, June 17, 2011

Nora Elena dah Habis! jom baca Trivia Aaron Aziz fresh dr livechat!

Assalammualaikum semua!

maaf lambat hari ni. ok xmo bg alasan sbb hari2 alasan yg sama je. haahah. ^_^

Smlm tgk tak episod last Nora Elena?

ehehe.. AK kol 7 dah terpacak depan tv, makanan bukak pose dh sedia siap2 sblm kol 7 sbb nak tgk Nora Elena punya pasal. hahaha.


overall, bg AK bolehlah ending dia. sebab penamat die hepi! heheeh. suka sangat. ok kalu seth tan tu jadik milik AK lg AK suka. wahahaah..

tp yg part tak best tu sbb ending dia cuma fokus pada hero dan heroin, so watak tambahan hilang begitu aja. nak jugak AK tau, apa jadi dekat Eid, pastu Amir bercinta tak dengan Adilla, pastu Malik cmne? xkanlah xmo temukan dia dgn Azira balik kan. hohoh..

ok byk persoalan yg belum terjawab. so jawab sendiri je la. hahaha.

ok la, sudah2 cakap pasal ending. lepas ni nak tengok Stanza Cinta pulak sbb Aaron Aziz buat AK cair.. lalaala..

smlm kol 3 ptg, join tak Chat dengan Aaron Aziz kt web tv3? AK join secara senyap2 hahaha.. xboleh nak chat sbb terlalu laju! AK dok diam2 tengok Aaron dan jawapn2 dia pada soalan yg diajukan..

video smlm. thanks to cik Nabilah coz berjaya capturekan. hehee. jom2.. mari cair sama2..

ok2 jom AK cerita apa yg AK ingat pasal beliau.

- ada tiga org anak
-berat 80kg ..shh abg Aaron tak bg beritahu org lain. =)
-tinggi 1.78 m
-umur 35 tahun
-tarikh lahir 23 February 1976
-tak minat KPOP
-lagi suka kereta dr motor sbb kereta; besi lindungi kita, motor; kita lindungi besi
-part yg paling best dlm Nora Elena ialah part last. smlm la. hehe..
-paling suka gandingannya dengan Erra Fazira
-sedang memohon taraf PR di Malaysia

ok! cukupla yg tu. heeheh.. tp Aaron mmg sgt comelll smlm. AK paling suka ekpressi wajah dia yg sgt innocent. hahaah..

p/s : mujur dpt jumpa bro Aaron lg dlm Stanza Cinta hehe.

5 comments:

nabilah_2908 said...

sama lah kita...tk ikut pun chat tu..cuma dgr..jwpwn Aaron..tgk gelagat2 dia je....hehe... :)

COMEL..!! hehehe....(^_^)

semalam pun sy sempat post cite pasal ni kt blog.. :)

Dilla Ady said...

sib baik la tak brape ikut sgt nora elena dan aaron nih..kot tak mau jugak ni join..huhu

ha ah kan Ak, btul jugak tu...ending die cam tak brape nk bez la...ari tu dilla ade bace org kate nora tu mati la ape la..tipu btul..huhu

Amni said...

lepas ni mesti stanza cinta lak meletup kan? Amni tunggu jugak tu. Hehehe.. Memang ending dia cam tergesa2 jugak la. Kalau panjang sikit, mesti lagi best. Hehe.. Amni pon join juga live chat tu. Serius tak mampu nak mencelah. Tau2 dah habis dah. Haha.. Amni tak follow twitter dia. Tapi follow wife dia. Salute sebab wife dia sangat sporting. Hiks.

MIMIE AIZA said...

ouhh suke berlakon dgn erra fazira.. artis cunnnn tuuuuh.. heee..

PinQib said...

x penah tgk nora elena.. skrang br stt tgk dr tonton.. wuuu.. nyesal TT

Related Posts with Thumbnails