~~Pembaca Yang Setia~~

Wednesday, January 25, 2012

Wordless Wednesday : Prince Charming Barbie Kesukaanku..

Assalammualaikum semua!

hari ni tak boleh nak wordless sgt sebab nak citer skit. haha.

hari apa ntah time cuti hari tu, ada cerita Barbie. so bangun2 terus ngadap citer tu sampaikan mak tegur AK sbb masih dok suka tgk citer barbie walaupun dh umo mak2 org. kah3.

ok, kat sini AK nak share wajah2 hero citer barbie yg sllu keluar. ada 3 org yg sllu AK nampak.

ini dlm princess n pauper ada, dlm diamond castle pun ada rasenye..
yg ni ada dlm princess n pauper, swan lake.
tapi fav AK ialah..

dalam rapunzel. nutcracker

ok pengsan. =_________=" wordlesss balik. wordless... ngeee.

p/s : nnti citer psl cuti. hehe.

4 comments:

nabilah_2908 said...

kita boleh geng la...dok tgk cite barbie sama2..hehe.. :)

tgk gak kejap hari tu...llepas tu dah keluar.. :)

tak ralat sngt la..sbb dah tgk..yg cerita terbaru Barbie..tentang Princess School...AK dah tgk..? ;)

ainz said...

ahaha...aritu layan gak cite barbie ngn hamkha..suke tgk barbie..sangat comel..AK mesti lagi suke,kan?theme barbie warna pink! ;)

Edy Zaidi said...

iras2 muka edy...hehe

Salina@IbuAqil said...

hik3!! encem!! ;D

Related Posts with Thumbnails