~~Pembaca Yang Setia~~

Thursday, January 26, 2012

Nak Cari Buku ke nak cari Makan?

Assalammualaikum semua!


erk apakah ini? haha. inilah perhiasan sempena tahun baru cina dkt shopping mall yg sllu AK pegi. hehe.
hari ahad lepas, ingat nak ke Popular sbb adik AK nak beli buku guna baucer buku 1Malaysia yg dia dapat tu. sekali sampai2 kt soping mall, TUTUP! chooi! hari Ahad Popular boleh tutup. mmg chooi btol. hahaah. mntg2 esok raya cina. mencik2. sobs. haha.

nak wat cmne lagi, dah sampai situ, ronda ajela. bile dah ronda, terhabis la jugak duit. duit siapa yang habis? duit AK la. waaaa! T_T

jom lyan gambo family AK yok! hehe.

auni dan abangnye
mereka bukan kembar.
mcm sama besar dgn belakang je. =_="
auni n mama

my mom!
the foods
serbu!





itu je. ok tata!


p/s : niat di hati, nak menulis dengan lebih serius tahun ni. tak nak meraban sangat. haha. malangnya, mampu ke? hehe.

4 comments:

lionteen said...

ADUYAI. LAPAU LA PLAK. HEHE

Salina@IbuAqil said...

Nyummy3!!!! Dap tuh.. ;D

nabilah_2908 said...

agaknya tokei kedai popular tu nak balik kampung...hehe.. ;)

ala...serius sangat tak best gak...

merapu sikit..serius sikit...ok la.. :)

ainz said...

sedapnye makanan...dari tadi usha gambar ni kat fb AK.. :D tak senunuh,kan? ;P

bestnye dapat voucherrr...time kita studi dlu, takde pun kan??huuu..xaciii...


rugi saya start lambat studi..kalo tak da dapat voucher tu..huu.. takpela..mungkin rezeki sy lain.. ;)

Related Posts with Thumbnails