~~Pembaca Yang Setia~~

Tuesday, May 25, 2010

Kembali Bersama Semangat Baru!

Salam...
aku tak tahu la sama ada kehilangan aku dlm arena blogging ni disedari sesapa..haha.. tp mmg aku ilang hmpir 2 minggu..hahaha..nape?
sbbnyer...
satu hari... sabtu, 15 mei yg lepas... saat aku men'on'kn komputer..tetibaa...


ape ke halnyer ni?

network unidentified pemendenimaktaktau telah berlaku... godek2 la aku try repair itu ini... smpai seminggu la aku try cari jalan mengrepair mende ni.. cm la ko tu teror!
xjadik gak..last2 call la sorg mamat repair komputer ni.. die dtg godek2 5 minit, "kene tukar network card, isnin sy dtg tukar"
humangaih..laju giler, aku try 1 mnggu xleh, die jap je dh tau prob... ok la fine... tggu la esoknya, which is semalam... hampeh..xmuncul mamat laki org tu...
last2 tadi bru muncul..mau je aku nk ckp.. eh hr ni isnin ke? sy ingt ahad... tp aku xckp la..takut nnti dirosakkn komputer aku lg teruk...wakaka..
bos jeling je aku..die asyik tnye.. "pe yg awak wat smpai network card rosak ni ah?"


aku dgn wajah tensen..
"saya xwat pepun"
naseb bek la tukar network card tu rm30 jer..kalu la die mntk ratus2, mau je kene potong gaji aku ni..
hehehee...
pastu aku xpuas ati...
tnye la kt die..
pe sbb peria tumbuh..eh silap2
pe sbb leh rosak network card tu..
die pn dgn selamba gak...
"baby baru lahir pn leh mati..."
paham x? korg phm x?
aku xphm..hahaha

korg tau x....pe yg aku wat slme ni..
ble internet xde?

tido lagi bagus... hahaha

tp sllunya aku kebosanan thp cipan~~~~~

jumpa lg next entry, hopefully heheeh~~~

3 comments:

fara-D said...

huuuu....patut ilang sokmo!!

starsyeea said...

ahaaa...klaka itu mamat punya mandat...baby pon bole mati...huhu

pepon, ku folo kamu!

:)

aliesha kirana said...

fara..haha...tu la..kalu xmsti dh blogging punya..haha
starsyeea...thanks ya..bkl follow kamu jugak..jap nk cri dl..hhehe~~

Related Posts with Thumbnails