~~Pembaca Yang Setia~~

Monday, August 8, 2011

Dua berita gembira di bulan Ramadhan

Assalammualaikum semua!

Sudah hari ke 8 kita berpuasa kan? hamboi kemain senang nak kire bilangan hari berpuasa tahun ni kan? heheeheh..  hari ni AK bkn nak citer psl puasa, tapi pasal ada 2 berita gembira yg AK baru terima. huhhu..

pertamnya pasal nuffnang, dah lama xciter psl nuffnang kan.. heheeh..

setelah lebih kurang setahun letak nuffnang  kt blog, baru sekarang AK boleh cash out. huhuhhu.. sadis.. tp xpe sebab penantian itu brbaloi.. rasa mcm xsia-sia je blogging. kan? heheehe


dan yang keduanya.. 

Alhamdulillah.. impian AK utk bergelar novelis semakin nampak peluangnya. terima kasih ya Allah!kenapa AK cakp mcm tu? psl tu AK rahsiakan dululah ya. nanti dah confirm baru AK beritahu.

impian AK ni AK dh simpan dr zaman sekolah lg, jadi AK gembira sgt bila impian itu makin hampir AK gapai. tolong doakan AK yer.. muah3!

tapi yg tak bestnya, laptop AK masih suka buat hal. hohohoh.. ble ntah nak ok laptop AK ni. nak kena beli yang baru la gamaknya..

ok dah le.. xlarat nak taip pnjg2. haahaha.. jumpe lagi. muah3!

8 comments:

nabilah_2908 said...

tumpang happy dgn AK..semakin jauh melangkah... ;)

adol ihsan said...

SAlam..

OH.. dah cash out ya.. alhamdulillah.. :)

Tahniah, nanti nak novel AK free.. hehe..

MiSz ZuE said...

bestnyer..nak cikit...

Prince Halilintar said...

tahniah la atas2 kedua2 berita hepy tu =) prince tumpang hepy jgk..

abazilah said...

jom join GA saya
http://iownthis87.blogspot.com/2011/08/like-abazilah-lucky-draw.html

Dilla Ady said...

tunggu nnti jadi novelist..tngkap la lappy paling canggih dear!

ainz said...

alhamdulillah...AK sangat2 berbakat...sy tau tuu.. ;) teruskan usaha sebagai penulis,ye! kami sokong dari belakang..

hurmm..dah lame tak tengok page nuffnang..huu

Ardini Humaira said...

bertuahnya AK... dni asik dapat di blogshop yang tade pengunjung tu huhu

Related Posts with Thumbnails