~~Pembaca Yang Setia~~

Tuesday, July 19, 2011

Bakal Merindui Juvana....

Assalammualaikum semua!

akhirnyaaa Juvana dah pun sampai episod akhir. tetibe pulak kan. heehehe.. alkisahnya begitulah..


ending dia oklah jugak, cuma akan rasa rindu dengan Sekolah Wira Bakti lepas ni. heheeh..


dan bakal rindukan penuntut2 di situ.. hehehe.. yg paling dirindui nanti pastilah Daim! heeheh..


Daim dah jadi cikgu kat sekolah Wira Bakti tu.. baguslah kan..hehehe

komengg! Ain sayang maaakk!

Apek yg sgt setiakawan!
kedah yg annoyinggg! tp sedarkan daim utk jd berani
eh comel! hehe

Apa agaknya yg jadi kt cikgu arifin ye. walaupun keras di dalam, lembut jugak hati beliau.. terus jatuh ati. hahaah!

ok xrindu lngsung kt dia. wekk!
paling tak tahan dgn masa depan Ayam. Bapa Penyayang Anak 8. =_=" ahahaahahah

bakal merindui kalian!
p/s : dgr citer bakal ada Juvana The Movie...

7 comments:

Kakzakie said...

Kakak jarang menonton tv. Tapi Juvana kakak tonton dan ikuti. Memang best apa lagi kalau di moviekan....:)

..hizamirahim.. said...

haha.
kan ?
mmg best pon.
:)


eh. AK dah join belum ?
http://www.budaklelaki.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

nabilah_2908 said...

watak kedah paling best...kehadiran dia menceriakan suasana kat sekolah tu kan...

berani betul lawan si botak.. :)

haih...rindu kat Botak la...rindu kat suara dia...sexy tau..la..la..la... :P

ainz said...

tak boleh bla ayat AK yang ni: "ok xrindu lngsung kt dia. wekk!"

ahahaha! sangat jahat la cikgu tu..AK tertinggal 1 watak penting..cikgu zakiah yang byk menolong mereka.. ;)

PS: sy suka kedah.. ;p

Farah Fauzi said...

citer nih memang best! two thumbs up!

Prince Halilintar said...

prince pun suke tgk cite ni..xsabar nk tgk episod akhir semalam..best kan1

Ardini Humaira said...

dni penah tengok 2x ja juvana ni hehe

Related Posts with Thumbnails