~~Pembaca Yang Setia~~

Thursday, July 14, 2011

Kenapakah Drama Korea Heroinnya Sebegini?

Assalammualaikum semua!

Sekarang ni dok ikut cerita ni. hehehe. best!


Lee Min Hoooooo! heheehe. dulu2 masa tengok Boys Over Flowers, tak minat sgt Lee Min Ho sebab rambut die yang ketak2 tu agak menyeramkan. hihihih..


skrg ni tengok cerita ni rasa ensemlah pulak beliau. auww. heheehe...


cerita ni best tapi AK pelik lagi musykil ni. kenapakah hero2 korea ni jambu2 tapi heroin dia nampak berusia sikit. mcm tak padan dengan hero.. kenapakah?


ini heroinnya. nampak macam lagi tua dari Min Ho. kan? kan?



sama jugak macam heroin BOF dulu. kan? heeheh.


kenapakah eh? tiadakah heroin mereka yang comel lagik kiut takpun gadis remaja yang sesuai untuk digandingkan dengan jejaka2 hot ini?

AK rase buat masa skrg ni. Song Hye Kyo jugak yg paling comel! heheehe..

10 comments:

nabilah_2908 said...

sy pun tgk gak cite ni...

rasanya marry me mary lagi best...tak boring...mcm cite ni..ada part2 yg memboringkan..huhu.. :)

myb pelakon muda kurang menyerlah...sbb tu guna yg tua sikit..hehe... ;)

Prince Halilintar said...

setia betul dgn drama korea AK ni kan...hehe

..hizamirahim.. said...

sebab lakonan kot.
maybe lakonan mantop sebab tu yang tua2 tu jadi heroin.
haha.

=_______=

Farah Fauzi said...

cerita nih memang sweet.. :)

My Aisy said...

citer nih best...aku pun gah dok layan citer nih...tapi bila dah ada anak nih..susah skit nak cari masa nak tengok citer nih...dah dekat 2 bulan dlm laptop...tapi baru sampai ep. 11...hehehehe...adoai...bila nak abis...tak sabar nak tau kisah dia...

pasal heroin tu...aah kan...cam lebih tua..ke diaorg ske berpenampilan cam ala2 mature gitu...hik hik hik...

merahitujambu said...

DIORG AKAN CARI YG COMEL2..ENSEM2..BG SEMUA ORG GILER NK TGOK DIORG..HEEE

ainz said...

aaaaaaaaaaa...hero saya!!lee min hoo....sangat minat dia dari BOF lagi..comelllll...

lawak cerita ni..tiap2 malam sakit perut gelak! huu..

AK, sy boleh tak jadi heroin dia tak? ngeee.. ;p

N A T A S Y A ツ said...

yg tue da berpengalaman skit,
skrg sye tgk minho nie blakon gak !
tapi bukan cite nie, cite "City Hunter" ~ (:
best gak la, heroin die pon nmpk tue :DD

Amni said...

amni pun suka song hye kyo... seriusss.... sebab dia la antara yang buat amni gila minat ngan cite korea.. skang je tak sempat lagi nak tengok.. huhuhu

~SukEMakAn~ said...

da abes tgk personal tste!!!!
hehe
tula AK....
nampak sangat beza dorg tu
mgkin tym casting die paling mnyerlah kot...
hehe

Related Posts with Thumbnails