~~Pembaca Yang Setia~~

Saturday, July 9, 2011

Day 06- Favorite super hero and why

Assalammualaikum semua!

faveret superhero bg AK ialah...

BoBoi Boy!

sebabnya. citer ni kelakar haahah. superhero yg tak perlu nak serius2 jadik superhero. dan tak semestinya kena jadi dewasa utk jadik superhero. kn? hehehe..

suka Yaya sebab comel!

kalau zaman kecik2 dulu AK suka superhero di bawah ini. hehe.

Baja Hitam!
suka PR Pink! haha.. ada skirt muahaha
masa zaman tu tak sah la kalau tak tengok cerita di atas ni kan. huhuh.. jadi masa ni, itulah super2 hero kegemaran AK. hihi.

p/s : hari ni sebenarnya AK cuti lagi. hehe. cuti umum sempena hari jadi yang dipertua Pulau Pinang. hehe.

5 comments:

syahira ariff said...

eh kau sama taste ngan adik laki aku yg sekolah rendah la
bolehla geng ngan dia nanti

nabilah_2908 said...

suka sailormoon... :)

fara-D said...

yo! suka BoboiBoy jugakkkk!!!

ainz said...

Best nye bercuti! ;)

Dulu...sy minat banyak sangat superhero! Lagi yang power2 gagah dan hebat macam optimus prime..hoho!

Tapi sekarang lebih suke superhero yang perangai sengal tapi hebat..macam luffy dalam anime one piece..gintoki dalam Gintama..

Errr...AK layan anime,ke? heee.. ;p

sifu im said...

aku suka giler tngok cite power rangers..lagi2 klu p.rangers pink yg berlawan..haha

Related Posts with Thumbnails